Spring naar bijdragen
Liesbeth76

Concert Martin Smith - Veenendaal - 17 maart 2017

Aanbevolen berichten

Martin Smith (voormalig zanger van Delirious) geeft 17 maart met zijn band een spetterend concert in de Basiliek in Veenendaal: het enige concert in Nederland!
Martin Smith heeft een onuitwisbare stempel op de wereld van de aanbiddingsmuziek gedrukt. Hij schreef liederen als I Could Sing Of Your Love Forever en Majesty die dankzij Delirious de wereld over gingen.

Smith schreef vele geliefde aanbiddingsliederen. Daarnaast heeft hij met CompassionArt aanbiddingsleiders van over de hele wereld samengebracht om hun tijd en talent gratis beschikbaar te stellen. De drive voor dat werk komt vanzelf bij de zanger: hij roept mensen op om een stem te worden voor hen die geen stem hebben. Vandaag de dag ligt er weer een nieuw, moedig, fris en spannend avontuur voor zijn voeten, een avontuur dat hem in maart naar Veenendaal brengt.

Zaal open vanaf 19.00 uur, het betreft een concert met zitplaatsen, aanvang concert om 20:00 uur.
 

Kaarten reserveren (tot 1 januari met korting): www.truetickets.nl

 

Poster Martin Smith 2017.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid