Spring naar bijdragen

Geestig/Humor/grappig


Aanbevolen berichten

1 uur geleden zei Fundamenteel:

Ik laat mij niet gek maken door propaganda afkomstig van leftards en democraten die pedofielen als epstein een hand boven het hoofd hielden. Tot ie gepakt werd natuurlijk. :)

Misschien maar gewoon bij de Belgische politiek blijven, dat is al ingewikkeld genoeg. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 180
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nu het toch over beren gaat, deze heb ik hier en daar ook al eens geplaatst maar nog maar eens een keertje.   De atheïst en de beer Een atheïst liep door het woud: “Wat een geweldige bo

.Duur bootritje Tijdens zijn vakantiereis komt Jan met zijn gids aan de oever van het Meer van Galilea. "Hoeveel kost het mij als ik met de boot het meer over vaar?" vraagt Jan. "Dertig dollar, m

Posted Images

2 uur geleden zei Fundamenteel:

Ik laat mij niet gek maken door propaganda afkomstig van leftards en democraten die pedofielen als epstein een hand boven het hoofd hielden. Tot ie gepakt werd natuurlijk. :)

Zo is dat! 

19 uur geleden zei Bastiaan73:

...

 

Een duidelijke narcist. Een eng kereltje, net als die linksen. Allemaal één pot nat. Trump is de antichristelijke kers op de linksrechtse taart. 

@ Fundamenteel:

 

Als je groenten wilt kopen moet je eerst je identiteitsbewijs laten zien..... volgens Trumpie.....

bewerkt door Plume
Link naar bericht
Deel via andere websites

Matteus 25:34-41

Alsdan zal de Koning zeggen tot degenen, die tot Zijn rechter hand zijn: Komt, gij gezegenden Mijns Vaders! beerft dat Koninkrijk, hetwelk u bereid is van de grondlegging der wereld.

Want Ik ben hongerig geweest, en gij hebt Mij te eten gegeven; Ik ben dorstig geweest, en gij hebt Mij te drinken gegeven; Ik was een vreemdeling, en gij hebt Mij geherbergd.

Ik was naakt, en gij hebt Mij gekleed; Ik ben krank geweest, en gij hebt Mij bezocht; Ik was in de gevangenis, en gij zijt tot Mij gekomen.

Dan zullen de rechtvaardigen Hem antwoorden, zeggende: Heere! wanneer hebben wij U hongerig gezien, en gespijzigd, of dorstig, en te drinken gegeven?

En wanneer hebben wij U een vreemdeling gezien, en geherbergd, of naakt en gekleed?

En wanneer hebben wij U krank gezien, of in de gevangenis, en zijn tot U gekomen?

En de Koning zal antwoorden en tot hen zeggen: Voorwaar zeg Ik u: Voor zoveel gij dit een van deze Mijn minste broeders gedaan hebt, zo hebt gij dat Mij gedaan.

Dan zal Hij zeggen ook tot degenen, die ter linker hand zijn: Gaat weg van Mij, gij vervloekten, in het eeuwige vuur, hetwelk den duivel en zijn engelen bereid is.

Want Ik ben hongerig geweest, en gij hebt Mij niet te eten gegeven; Ik ben dorstig geweest, en gij hebt Mij niet te drinken gegeven;

Ik was een vreemdeling; en gij hebt Mij niet geherbergd; naakt, en gij hebt Mij niet gekleed; krank, en in de gevangenis, en gij hebt Mij niet bezocht.

Dan zullen ook dezen Hem antwoorden, zeggende: Heere, wanneer hebben wij U hongerig gezien, of dorstig, of een vreemdeling, of naakt, of krank, of in de gevangenis, en hebben U niet gediend?

Dan zal Hij hun antwoorden en zeggen: Voorwaar zeg Ik u: Voor zoveel gij dit een van deze minsten niet gedaan hebt, zo hebt gij het Mij ook niet gedaan.

En dezen zullen gaan in de eeuwige pijn; maar de rechtvaardigen in het eeuwige leven.

 

bewerkt door Plume
Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Pareidolie of pareidolia is een psychisch verschijnsel, een vorm van illusie waarbij iemand een zodanige interpretatie van onduidelijke of willekeurige waarnemingen heeft, dat hij hierin herkenbare dingen meent waar te nemen.[1] De naam is afkomstig van het Griekse para (naast) en eidolon (beeld).

https://www.curioctopus.nl/read/20709/18-gevallen-van-pareidolie-waar-je-hersenen-van-gaan-kraken

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Op 26-7-2020 om 03:51 zei Willempie:

Grappig en triest tegelijkertijd!

 


Wat fijn dat die man dat zo goed zegt. Goed voorbeeld van 1Kor.1

 

25 Want het dwaze Gods is wijzer dan de mensen; en het zwakke Gods is sterker dan de mensen.

26 Want gij ziet uw roeping, broeders, dat gij niet vele wijzen zijt naar het vlees, niet vele machtigen, niet vele edelen.

27 Maar het dwaze der wereld heeft God uitverkoren, opdat Hij de wijzen beschamen zou; en het zwakke der wereld heeft God uitverkoren, opdat Hij het sterke zou beschamen;

28 En het onedele der wereld, en het verachte heeft God uitverkoren, en hetgeen niets is, opdat Hij hetgeen iets is, te niet zou maken;

29 Opdat geen vlees zou roemen voor Hem.

30 Maar uit Hem zijt gij in Christus Jezus, Die ons geworden is wijsheid van God, en rechtvaardigheid, en heiligmaking, en verlossing;

31 Opdat het zij, gelijk geschreven is: Die roemt, roeme in den Heere.

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

Man komt bij de dokter, Dokter heeft u de uitslag al van de grote gezondheidstest die ik gedaan heb, dokter aan het woord, ja zeker uw bloeddruk is te hoog, het cholesterol gehalte is ook niet in orde, maar dokter heeft u dan geen positief nieuws, Jazeker zegt de dokter de uitslag van de Corona test is positief

Link naar bericht
Deel via andere websites

Loopt  een man op straat  met bossen  lavendel om zijn lichaam. Stapt er een passant op hem af in die vraagt:Waarom loop jij hier met die lavendel  het is hier toch geen showroom of bloemencorso 
Dat is tegen de corona, zegt de man.
De passant is even stil en zegt dan : Maar er is hier pas  getest en er zijn geen besmettingen waargenomen
Waarop de man zegt: Zie je wel dat het werkt.

 

bewerkt door antoon
Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

Groot Wappie feest in aantocht onder de titel "krijg het tierelieres van het virus", een gouden Wappie wordt uitgereikt , genomineerden zijn Grappen in huis, Pruttelthee en dansmeester, buiten mededinging doet ook mee, World horror org. en  MSN MEDIA. Feestelijke omlijsting door oudgedienden van "Doe maar"

bewerkt door antoon
Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid