Spring naar bijdragen
Naeva

Waarom deze avatar?

Aanbevolen berichten

Mijn avatar is op moment van schrijven een afbeelding van Franciscus van Assisi, geschilderd door Rembrandt. Dit omdat Franciscus mijn patroonheilige is. De naam Frans in mijn nickname verwijst ook naar hem, daar ik binnen de Kerk hem als vormselnaam heb aangenomen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Toen ik begon een avatar te gebruiken vond ik het leuk er tevens een soort raadspelletje van te maken. Ik kies afbeeldingen van mensen die op mij veel invloed hebben uitgeoefend. Zodra iemand mijn avatar raadt neem ik weer een andere. Er zijn er meer dan genoeg. Ik vind het ook leuk om te zien wie wie herkent.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

De site 'people' waarop mensen uit allerlei culturen staan vind ik prachtig. Zo kwam ik eerst op mijn lieveling avatar een indianen jongen http://www.old-picture.com/indians/Quilcene-Boy.htm. De naam Storm was al bezet en ik koos voor Lobke en daar stond die jongens avatar niet echt bij. Vandaar dit Arabische meisje, past ook niet echt bij een oer-Hollandse Lobke. Wie weet zoek ik wel eens verder.;)

 

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid