Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

4 uur geleden zei Dolce Vita:

Je gaat echt veel en veel te ver. Als je dit allemaal zo graag doet, waarom ben je dan op een christelijk forum?  Meld je aan bij het vreemdelingelegioen dan (want ik denk niet dat het leger je zou aannemen) en ga je gang. Maar spreek dan niet van Christus. Zijn Evangelie vraagt veel meer van je dan jij kunt geven.  Daarom heb je Jezus Christus nodig.

Overigens kun je religieuze symbolen verwijderen, maar je kunt niet eigenhandig het hart van mensen veranderen. En er zijn ook heel veel mensen met een hoofddoek die een zacht hart hebben.  We bevinden ons dus in een situatie van status quo. Gaan we eigenhandig mensen veranderen, dan doen we kwaad. We kunnen geen kwaad met kwaad bestrijden. Als jij erbij blijft dat je dat wel kunt, dan hoor je dus in deze wereld thuis en blijf je van de wereld.

De enige reden dat ik zelf op de onverenigbaarheid wijs van de islamitische grondwet met de joodschristelijk-humanistische grondwet, is om mensen tot het besef te helpen brengen van de eeuwige ontoereikendheid van menselijk bestuur. Het enige koninkrijk waarin onveranderlijke wetten gelden is in het Koninkrijk van Jezus Christus en dat is niet van deze wereld.... Wie Zijn Bestuur over zichzelf wil aanvaarden mag zich door Hem laten overkleden en zichzelf zodoende laten transformeren, zodat hij het Koninkrijk van Jezus Christus binnen kan en mag gaan. Daar is geen islam, geen oorlog en geen zwaard en ook geen atheisme.

I got carried away in the moment. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 80
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hoewel ik geen voorstander ben van hoofddoekjes vanuit geloofs- of cultuurverplichting vind ik een verbod nergens op slaan. Het werkt m.i. alleen averechts. Ik denk dan aan het volgende: een ve

Het is over het algemeen niet erg hoffelijk om een dame te dwingen haar hooddeksel af te nemen. Dat hoeven alleen heren als ze ergens binnen zijn of tijdens plechtige momenten. Daarbij, als je specifi

Zolang ik iemands gezicht goed kan zien, maakt het mij geen bal uit of iemand een hoed(je), keppeltje, hoofddoek of sjaal om het hoofd draagt. Zowel in de supermarkt als bij de dokter of op school. Ie

Op ‎16‎-‎1‎-‎2018 om 21:33 zei Dolce Vita:

Gedane zaken nemen geen keer. Maar de mensen zullen mijns inziens moeten stoppen met wegkijken en zich moeten uitspreken voor de joodschristelijke wortels en tegen de islamisering.  

Ons land is niet joods christelijk, maar geseculariseerd. Christenen moeten ook inzien dat ze zelf een minderheidsgroepering zijn en wat er met de joden is gebeurd hoort voor ons een waarschuwing te zijn.

Link naar bericht
Deel via andere websites
22 uur geleden zei Fundamenteel:

Islam erkennen als een sekte en bloedcultus en schrappen uit de godsdienstvrijheid. Of de godsdienstvrijheid schrappen en kerken adopteren als cultureel erfgoed. 

Ik zeg u, ik zou een goed dictator zijn.

 

21 uur geleden zei Fundamenteel:

Zo kuisen we Molenbeek op door de kraan toe te draaien bijvoorbeeld. Ouders van amokmakers de rekening presenteren en niet langer op de democratie verhalen. Harde repressie en desnoods met scherp schieten waar moet.

@Thorgrem

Ik weet niet, maar er is iemand voor minder verbannen deze week. Wat heeft dit nog met een christelijk forum en ‘normen en waarden’ te maken?

Persoonlijk ben ik redelijk klaar met Fundamenteel en zijn extremistische denkbeelden. 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ach :)

Misschien een interessant artikel. Bedrijven die wel en geen hoofddoek toestaan en waarom. 

https://radio1.be/hoofddoek-op-het-werk-niet-hoe-zit-het-onder-meer-bij-ing-colruyt-uz-leuven-hm

Ik weet dat ik extremistisch uit de hoek kan komen. Maar deze tijden zijn wat ze zijn. Ik kan u zo youtube beelden tonen waar schieten met scherp de enige optie blijkt te zijn. Onlangs hebben agenten hier een waarschuwingsschot moeten lossen om zichzelf te verdedigen tegen veertigtal vluchtelingen. Denkt u eerlijk dat de zaak erop zal verbeteren of verslechteren? Ik zeg gewoon hardop wat al tevelen stil denken.

Ik heb de kunst niet in mij mijn mening te verbloemen. Maar ze het zwijgen opleggen gaat niet voorkomen wat ik hier voorspel. Er zal geschoten worden. Moslims schieten wel met mortiergranaten in Franse voorsteden. Maar terugschieten zou niet mogen? 

En er wordt al geschoten. Vannacht heeft de Vlaamse spoorwegpolitie van Gent een "psychisch verwarde" Afghaan neergeschoten. Man verkeerde in levensgevaar maar na een operatie buiten levensgevaar. En wat daar nu mee doen? De factuur verhalen op onze kinderen die er niet om gevraagd hebben in onveiligheid te leven?  

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid