Spring naar bijdragen
Rommel

Werkzaamheden vanavond (6 maart)

Aanbevolen berichten

Vanavond zal Credible verhuizen naar een andere server om te kunnen profiteren van de laatste ontwikkelingen en om de stabiliteit en veiligheid te kunnen waarborgen. Om ervoor te zorgen dat er geen data verloren gaat zetten we het forum in onderhoudsmodus zodat er geen berichten geplaatst kunnen worden.

Aangezien er ook een DNS wijziging hiervoor gemaakt moet worden kan het zijn dat het wat langer duurt voordat je weer op het forum terecht komt. Een DNS wijziging wil zeggen dat de verwijzing van een domeinnaam naar een server aangepast gaat worden, voordat alle internetproviders dit hebben verwerkt kan het enige tijd duren totdat de verwijzing is aangepast naar de nieuwe server. We verwachten dat iedereen weer morgenochtend het forum kan bezoeken.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ondertussen zijn de werkzaamheden afgerond, was nog een klein probleem met de iconen die niet geladen konden worden maar dat is inmiddels opgelost!

Voor de mensen die het interessant vinden, volgende is aangepast: van een nginx + hybride Apache naar alleen een nginx omgeving met PHP 7.2. Van memcached cache naar Redis. En alles gaat nu via een HTTP2 & HSTS verbinding. _:)_

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid