Spring naar bijdragen

Engeland als Bijbels mysterie


Aanbevolen berichten

Het tweede belangrijkste land in de Bijbel is Tarsis dat al sinds Koning Salomo meedoet in de Bijbel. En mogelijk al sinds het einde van de Exodus. Volgens de traditie is Tarsis, Spanje of preciezer: Andalusië. Na lang puzzelen ben ik ervan overtuigd dat Tarsis Engeland is. Een inscriptie van de Assyrische koning Esar Haddon duidde op Tarsis als een groot eiland zijnde. In Ezechiël 38:13 lezen we over de de kolonies van Engeland. Net zoals Plato het continent aan de overzijde van de oceaan noemde, zo noemde Ezechiël de kolonies van Engeland, te weten, Amerika. Amerika was dus in de tijd van Ezechiel en Plato al bekend.

Jona probeerde naar Engeland te vluchten. In dat geval was de Straat van Gibraltar dus niet geblokkeerd door de modder van Atlantis, zoals Plato beweerde. Jezus verwees in Mattheüs 12:40 naar Jona. Jezus wist donders goed dat hier Engeland bedoeld werd. De afgebroken reis van Jona resoneerde op een vreemde manier met de huidige Brexit.

Als mijn stelling klopt dat was er in de tijd van koning Salomo al innig contact met Engeland. En dit niet alleen. Onze eigen geschiedenis is via Stadhouder Willem III direct verbonden met Engeland. Nederland is direct verbonden met het tweede land in de Bijbel.

http://roodgoudvanparvaim.nl/tzafon-atlantis/

Link naar bericht
Deel via andere websites
14 uur geleden zei wipwap:

Tarsis is na Israël het belangrijkste land in de Bijbel. Als we Gods plan met de Bijbel willen doorzien dan moeten we Tarsis in de gaten houden. Jesaja 2:16 is de voorzegging over de Eindtijd. God gaat dan de schepen van het Britse Imperium verwoesten. 

Onder welke steen leef jij? Het Britse Imperium bestaat al lang niet meer en als de eindtijd erin bestaat dat de schepen van een niet meer bestaand imperium verwoest worden dan hoeven we ons nergens zorgen meer over te maken. En God hoeft niet veel te doen om de Britten de afgrond in te duwen, daar zorgen ze zelf wel voor met hun brexit en opeenvolgende kabinetscrisissen.  

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid