Spring naar bijdragen
Ton

His Presence - Power and Love

Aanbevolen berichten

Net terug van de 4-daagse conferentie His Presence gehouden te Nijkerk.

We krijgen het eindelijk door.

Het Evangelie: het herstel van een mens naar het beeld en gelijkenis van God.

Hoe ziet dat er uit? Als Jezus. Hij is immers het exacte beeld van de onzichtbare God.

Hoe kan dat? Door Zijn bloedoffer en uitstorting van Zijn Heilige Geest. Een proces van groeien in alle dingen in Hem.

Honderden wonderen vonden plaats. In Nijkerk. In Nederland. Glorie voor God.

Dit maakte ik zelf mee:

Ik liep naast een Roemeense broer die, als hij mee aankeek zijn hele bovenlijf draaide. Ik zei: What's going on with your neck? Hij had 12 jaar geleden z'n nek gebroken gehad op niveau C1 door een verkeerde duik in een zwembad. Ik zei: laat me eens bidden voor je. Jezus, dank u voor uw komst en liefde voor ons, dank U voor Uw koninkrijk in ons, Uw eigen geest, Uw eigen goddelijke natuur in ons, dus nek wees gezond in Jezus naam. Hij beweegt z'n hoofd en roept uit: You are kidding me!!! Voor het eerst in 12 jaar kon hij weer over zijn schouder kijken.

Ik zag laat na de conferentie een vrouw met een diep bedroefd gezicht naar de parkeerplaats lopen. Ik keek haar liefdevol in de ogen en vroeg: Hi hon, whats going on, are you ok? Nee, het was niet ok met haar en ze begon te huilen. Haar levensverhaal kwam op tafel. Verscheurd, kapot door alle ervaringen meegemaakt in de gevallen natuur, wat mensen (in hun gevallen natuur) en de wereld haar hadden aangedaan. Ik leg haar het evangelie uit. Dat Jezus ons redt van de val en compleet nieuw leven geeft, ons zijn Goddelijk natuur schenkt zodat we veranderd worden naar zoals het bedoeld was in Genesis als Hem (2 Kor3:18). De Heilige Geest zei tegen mijn vrouw: Ze heeft een onreine geest. Ik bad met haar. Direct begon het ding te manifesteren. Luid krijsend kwam hij er uit. Hahahaa. Glorie voor God. Jezus!

etc, etc,

We zijn niet gemaakt om voor ons zelf te leven (te prutsen in onze gevallen natuur) maar voor Zijn Beeld en Gelijkenis. Hoe dat er uit ziet? Als Jezus. Nogmaals 2 Kor 3:17-18. Dat is niet een 1-malige gebeurtenis. Elke keer als we Hem vragen/bezoeken/ etc, wordt de sluier verder weggenomen, totdat je gaat zien: Jezus houdt van ons. Daarom kwam Hij, om te laten zien wie God werkelijk is: Goed. Daarom ging Hij aan het kruis. Daarom stortte Hij Zijn Geest uit, zodat wij weer zouden kunnen leven naar onze originele waarde: in/met/als Hem.

Dit najaar hebben ze de conferentie Power and Love in Nijkerk. Be there!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid