Spring naar bijdragen
Rommel

Verschillende wijzigingen

Aanbevolen berichten

Vandaag hebben we verschillende wijzigingen doorgevoerd op Credible. Allereerst hebben we de doelstellingen aangepast die te vinden is in de FAQ; we hebben de geloofsbelijdenis van Nicea-Constantinopel vervangen voor de Apostolische Geloofsbelijdenis.

We hebben daarnaast verschillende wijzigingen doorgevoerd in de Crew, allereerst beginnen we maar met het slechte nieuws. Dwarrel en Naeva gaan ons helaas verlaten als moderator, reden hiervan is vooral het tijdsgebrek. Voor ons geen onbekend verschijnsel, iets waar ik persoonlijk ook wel mee te maken heb, want al met al gaat er wel wat tijd in zitten om als moderator op Credible te zitten, @Dwarrel en @Naeva, wil jullie ontzettend bedanken voor jullie tijd, inzicht, werkzaamheden hier op Credible!

Maar daarnaast zijn er ook 2 nieuwe moderators die hun proeftijd doorstaan hebben. Dan hebben we het natuurlijk over @Trajecto en @sjako. Trajecto heeft nu de rang algemene moderator terwijl Sjako het moderatorschap heeft over de categorie Levensbeschouwing. Na verschillende gesprekken zijn we tot de conclusie gekomen dat deze rolverdeling het beste is wat verder niet onze identiteit en doelstellingen in de weg zit. Allebei: welkom maar nu voor echt “echt" ☺️

Daarnaast kan het niet ontgaan zijn dat we verschillende wijzigingen hebben gedaan in verband met de AVG wetgeving. We hebben nog wat technische hobbels afgevlakt waardoor we nu, echt, helemaal AVG proof zijn.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid