Spring naar bijdragen
Willemdevijfde

verboden toegang

Aanbevolen berichten

Ik heb een lieve vriendin, die graag lid wil worden van een 'pinkstergemeente'. Maar door de Raad van Oudsten wordt haar, zonder officiele redenen de toegang geweigerd. Uit welingelichte bronnen hebben we vernomen dat ze te enthousiast zou zijn, te direct, confronterend etc. Vraag: kun je zomaar iemand de toegang tot de kerk/gemeente weigeren?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ja zoals iedere particuliere organisatie mag een 'pinkstergemeente' mensen weigeren. Overigens zijn er vele 'pinkergemeentes' daar is er vast wel een bij waar je niet "te enthousiast, te direct, te confronterend" genoeg kan zijn. Gewoon een kwestie van even wat verder zoeken.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Het is zoals @dingo zegt: ja het kan. Maar het is natuurlijk wel vreemd om iemand 'zomaar' te weigeren.
Ze doen dat ook niet 'zomaar': kennelijk is er iets voorgevallen waardoor ze haar te enthousiast, te direct en te confronterend vinden.
Wat dat is staat niet vermeld, maar daar ligt dus de oorzaak van de weigering.

Je hoeft dat voorval natuurlijk hier niet te vermelden, maar het is niet netjes om dan van de ander te stellen dat er 'zomaar' wat wordt gedaan.
Ga dus ergens anders heen, steek hier geen negatieve energie meer in en probeer de volgende keer zo'n zelfde situatie te voorkomen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid