Spring naar bijdragen
Trajecto

Mededeling betreffende het gedeelte Geloof

Aanbevolen berichten

We hebben in Credible het gedeelte Geloof met daarin diverse subforums.

Credible is primair gericht op christendom zoals dit in de mainstream daarbinnen beleden wordt.

Het gedeelte Geloof is uitsluitend daarop gericht.

Dit houdt praktisch gezien voor Nederland en België voornamelijk in: de rooms-katholieke kerk + diverse protestantse kerken die de Drie-eenheid aanvaarden.

 

Dat er ook andere richtingen zijn is bekend en aanhangers daarvan mogen ook meedoen op Credible.

Wanneer hun opvattingen duidelijk botsen met wat er in het gedeelte Geloof verwacht wordt, is voor hen het subforum Godsdienst en spiritualiteit in het gedeelte Levensbeschouwing een goede plek waar ze kunnen vertellen van, en discussiëren over, hun opvattingen.

 

Binnen het gedeelte Geloof mag eenieder weliswaar meeforummen, maar het niet geloven van zaken die daar als basis gelden -- zoals de Drie-eenheid -- is een zaak die daar niet aan de orde kan zijn, maar die wel in het subforum Godsdienst en spiritualiteit kan worden besproken.

Het plakken van labels op andere forummers is niet de bedoeling; een ruzie over met name of iemand wel of niet een christen genoemd moet of kan worden dient vermeden te worden.

 

(Deze mededeling houdt geen beschouwing in van hoe het wel of niet was in het verleden, maar wel hoe het geldt vanaf het moment van schrijven, 11-01-2019)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid