Spring naar bijdragen

Vaccineren of niet?


Aanbevolen berichten

56 minuten geleden zei Bastiaan73:

"Er zijn geen studies gedaan die op grote schaal de gezondheid van gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen vergelijken. Echter, een onlangs gepubliceerde ‘peer-reviewed’ (door collega’s onderling gecontroleerde) studie heeft aangetoond dat gevaccineerde kinderen een verhoogde kans op autisme hebben (4.2 maal), ADHD (4.2 maal), leerstoornissen (5.2 maal), eczeem (2.9 maal) en een verbluffende 30 maal hogere kans op allergische rhinitis (ontsteking van het neusslijmvlies/verkoudheid) vergeleken met niet-gevaccineerde kinderen."

Het vet en cursief gemaakte is een link maar dit is 'm ook:

--> https://childrenshealthdefense.org/news/unvaccinated-children-much-lower-rates-chronic-illness-jackson-state-study-finds/

Het is geen studie maar een enquête waarbij er geen hypothese is getest. Ik vraag me dus af in hoeverre deze 'studie' peer-reviewed is. En nergens wordt een causaal verband aangetoond tussen vaccin's en autisme. De verhoogde kans van 4.2 kon ik in het rapport niet vinden.

Daarnaast is er wel een grootschalig onderzoek zoals Mullog reeds aangaf, die een heel ander beeld geeft. Het onderzoek van Andrew Wakefield (de aanstichter van dit alles) is allang ontkracht.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 3k
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Banden worden niet door God geschapen, en daar houdt de wetenschap geen rekening mee.  In de bijbel worden wij vergeleken als klei in de hand van de pottenbakker. Veel orthodoxe gelovigen geloven

Vaccins die efficiënt zijn vereisen geen vaccinatie van anderen om jezelf (of andersom) te beschermen. Je vaccineert enkel voor jezelf en nooit voor de ander. Corona is een virus dat via de lucht vers

Wat nu des informatie is of althans zo beschouwd kan in de toekomst juiste info blijken en ook andersom censuur ervan kan weleens een teken van onmacht blijken. Ik ben hier heel nuchter in en er zijn

Posted Images

1 uur geleden zei Bastiaan73:

Echter, een onlangs gepubliceerde ‘peer-reviewed’ (door collega’s onderling gecontroleerde) studie heeft aangetoond dat gevaccineerde kinderen een verhoogde kans op autisme hebben (4.2 maal), ADHD (4.2 maal), leerstoornissen (5.2 maal), eczeem (2.9 maal) en een verbluffende 30 maal hogere kans op allergische rhinitis (ontsteking van het neusslijmvlies/verkoudheid) vergeleken met niet-gevaccineerde kinderen."

Statistisch deugt deze studie niet. De groepen die je vergelijkt, zouden zoveel mogelijk gelijk moeten zijn, en alleen verschillen op het punt van vaccinatie. Zie deze blog voor een uitgebreid commentaar: https://thelogicofscience.com/2017/05/10/another-terrible-anti-vaccine-study-bites-the-dust/

Link naar bericht
Deel via andere websites

Het Amerikaanse National Vaccine Injury Compensation Program, beter bekend als de ‘vaccinatie-rechtbank’, heeft onlangs miljoenen dollars schadevergoeding toegekend aan twee kinderen met autisme.

Het geld is bedoeld voor ‘pijn en lijden’ en levenslange zorg waarvan de kosten kunnen oplopen tot tientallen miljoenen dollars.

De overheid wilde in één van de gevallen niet toegeven dat de vaccins autisme hebben veroorzaakt. Beide zaken werden niet gepubliceerd wat inhoudt dat informatie over de gevallen beperkt is en dat de toegang tot medische gegevens verboden is.

Sommigen zullen beweren dat de encefalopathie (ziekte van de hersenen) als gevolg van de vaccins niet gerelateerd is aan de autismespectrumstoornis van beide kinderen. Anderen zullen zeggen dat er genoeg bewijs is dat er wel een verband is.

Eerder oordeelde de rechtbank al enkele keren dat vaccins de veroorzaker waren van encefalopathie met autisme als gevolg. De kinderen ontwikkelden zich normaal, maar kregen na vaccinatie last van beroertes, koorts en andere bijwerkingen. De kinderen herstelden nooit volledig, spraken minder, vermeden oogcontact en raakten minder geïnteresseerd in anderen.

Ryan Mojabi

De 10-jarige Ryan Mojabi uit Californië kreeg tussen 2003 en 2005 alle voorgeschreven vaccinaties. Het BMR-vaccin veroorzaakte een hersenaandoening waarna het jongetje werd gediagnosticeerd met een autismespectrumstoornis.

In 2009 boog de vaccinatie-rechtbank zich over de zaak. Anderhalf jaar later stelde de overheid vast dat het BMR-vaccin verantwoordelijk was geweest voor Ryans encefalopathie.

In december 2003 kreeg de tweejarige Ryan zijn eerste BMR- en hepatitis B-inenting. Kort daarop begon hij oncontroleerbaar te schudden. De zuster zei dat dergelijke symptomen ‘vrij normaal waren na vaccinatie’ en adviseerde Paracetamol. De volgende dag begon Ryan te huilen. Hij had moeite met ademen, kon niet slapen en had geen energie meer.

Na de inenting stopte Ryan woordjes te gebruiken die hij daarvoor had geleerd. Hij kon zelfs geen mama en papa meer zeggen. Begin januari werd Ryan met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hij moest overgeven, had hoge koorts en zijn lichaam was bedekt met rode vlekken. Zijn ogen gingen heel snel open en dicht. Het jongetje werd gediagnosticeerd met koortsstuip.

De overheid kende na veel juridisch getouwtrek een schadevergoeding toe, die wel eens zou kunnen oplopen tot 10 miljoen dollar (7,5 miljoen euro).

Emily Moller

Het tweede geval betreft een meisje met de naam Emily. Haar moeder, Jillian Moller, vecht al sinds 2003 een strijd uit in de vaccinatie-rechtbank. Emily lijdt aan PDD-NOS, een vorm van autisme. Toen ze 15 maanden oud was kreeg ze last van ernstige bijwerkingen na het DKTP-vaccin. Ze had last van hoge koorts en begon te schreeuwen. Ze staarde leeg voor zich uit en ontwikkelde beroertes. Ze begon oncontroleerbaar te schudden en met haar armen te zwaaien. Net als Ryan was haar hele lichaam bedekt met een soort eczeem.

Een neuroloog zei dat ze voor zich uit staarde alsof ze betoverd was en bovendien een ongewone EEG had. In 2005 kwam het tot een hoorzitting. Emily’s moeder zei dat ze urenlang onder druk werd gezet en stevig aan de tand werd gevoeld. Overheidsadvocaten zeiden dat Emily nooit zo ziek had kunnen zijn. Haar moeder gaf aan dat ze naar haar huisarts was gegaan, maar die had gezegd dat Emily niet naar het ziekenhuis hoefde. De advocaten hielden vol dat Emily geen last had gehad van encefalopathie of een ernstige bijwerking van het vaccin.

De zaak sleepte nog jaren voort, maar uiteindelijk was de overheid bereid te schikken. De schadevergoeding voor Emily kan oplopen tot 50 miljoen dollar (37,5 miljoen euro). De overheid gaf echter niet toe dat de encefalopathie of de diagnose autisme het gevolg waren van vaccinatie. “Ik snap niet waarom ze zo fel streden,” zei de moeder van Emily. “We hadden het bewijs dat encefalopathie optrad na vaccinatie. Hoe kunnen overheidsadvocaten onze artsen tegenspreken?”

Onlangs is in vier verschillende gevallen een schadevergoeding toegekend. In drie van de gevallen concludeerde de overheid niet dat autisme werd veroorzaakt door de vaccins, maar wonnen de slachtoffers wel de rechtszaak.

“Het gaat niet zo goed met Emily,” vertelde haar moeder. “Ze is emotioneel kwetsbaar, heeft last van beroertes en auto-immuunproblemen. Het is een constant gevecht als je een kind hebt dat is beschadigd door vaccins. Het gaat niet om de belemmering, maar de onwetendheid. De haat van de medische gemeenschap jegens ons is zo intens.”

Menselijk weefsel

Er zijn in totaal 23 vaccins waarin menselijk weefsel wordt verwerkt. Dit menselijk DNA is voor een deel afkomstig uit longweefsel dat in september 1966 werd verkregen uit een 14 weken oude foetus die om psychiatrische redenen was geaborteerd.

Bron: Huffingtonpost.com, Dailymail.co.uk

4 miljard is reeds betaald door de Amerikaanse overheid. https://thevaccinereaction.org/2019/01/over-4-billion-paid-for-vaccine-injuries-and-deaths/

bewerkt door Plume
Link naar bericht
Deel via andere websites
20 uur geleden zei Peter79:

Statistisch deugt deze studie niet. De groepen die je vergelijkt, zouden zoveel mogelijk gelijk moeten zijn, en alleen verschillen op het punt van vaccinatie. Zie deze blog voor een uitgebreid commentaar: https://thelogicofscience.com/2017/05/10/another-terrible-anti-vaccine-study-bites-the-dust/

Zwaktebod Peter79. Meer dan 4 miljard is door de rechter reeds toegewezen als schadevergoeding . En dan nog beweren dat al het onderzoek dat hun onderbuik niet aanspreekt,  niet deugt.  
 

Citaat

 

A Dec. 1, 2018 update by the U.S. Health Resources and Services Administration (HRSA) on the federal Vaccine Injury Compensation Program (VICP) reported that the total amount of awards to children and adults who have been injured or died after receiving federally recommended childhood vaccines has surpassed $4 billion.1 2

The VICP was created by Congress under the National Childhood Vaccine Injury Act of 1986 as a federal compensation system alternative to vaccine injury lawsuits filed in civil court.3

According to an article published in Fair Warning, almost no media attention has been given to payouts made to vaccine victims by the government, which are adjudicated in the U.S. Court of Federal Claims (also known as “Vaccine Court”).1 Fair Warningpoints out that one of the reasons that the “Vaccine Court” works in relative obscurity is because public health officials maintain that “vaccines provide vast public health benefits” and are reluctant to talk about vaccine casualties for fear that publicity about vaccine injury compensation awards would dissuade the public from getting vaccinated.1

The HRSA report reveals that over the past 30 years (since 1989), the VICP has received 20,123 petitions claiming vaccine injury and death, out of which 18,000 claims have been resolved. Of those 17,576 cases, 6,313 cases (about two out of three claims) have received compensation awards via settlements or judgments.1 2Nevertheless, HRSA does not acknowledge that vaccine injuries are rare and estimates that one person has been compensated for every million doses distributed in the United States.1 However, HRSA fails to acknowledge that there is no mechanism for measuring how many injuries and deaths after vaccination have occurred but have never been reported.

According to Christina Ciampolillo, president of the Vaccine Injured Petitioners Bar Association (lawyers that file cases in to the VICP), “The vast majority of people that are coming to my office because they suffered an injury are people who did not even know these types of injuries were a possibility.”1

The issue at hand is that the number of petitions to the VICP has dramatically increased over the last few years. Approximately $1 billion (a quarter of the total amount of payout since 1989) has been given out to vaccine-injured victims in just the last four years.1

While some insist that the VICP has safeguarded the public health by protecting the vaccine supply and keeping vaccine injury lawsuits out of the courts, while protecting the public perception that vaccine are very safe, consumer advocates have a different view.1

Fair Warning quotes Barbara Loe Fisher, co-founder and president of The National Vaccine Information Center, who said, “We’re bitterly disappointed. In my view, this has been turned into stockholder’s dream and a consumer’s worst nightmare,”1 She noted that two thirds of petitioners to the VICP are turned away, which deviates from the original purpose of the VICP—to presume causation unless there is another biologically plausible explanation for the injury or death following vaccination.1

In 2014, the Government Accountability Office (GAO) was critical of the VICP, pointing out that most claims took multiple years—some more than a decade—to be resolved.4

 

https://thevaccinereaction.org/2019/01/over-4-billion-paid-for-vaccine-injuries-and-deaths/

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
45 minuten geleden zei Plume:

Het Amerikaanse National Vaccine Injury Compensation Program, beter bekend als de ‘vaccinatie-rechtbank’, heeft onlangs miljoenen dollars schadevergoeding toegekend aan twee kinderen met autisme.

Wat jij aangeeft is ten eerste geen peer-reviewed onderzoek waarbij is aangetoond dat het vaccin autisme zou veroorzaken. Dus daar is het wachten nog steeds op.

Ten tweede is er geen geld uitgkeerd n.a.v. deze claim (wél voor hersenbeschadiging):

"More than 5,300 petitions alleging autism caused by vaccines have been filed in the vaccine court. In 2002, the court instituted the Omnibus Autism Proceeding in which plaintiffs were allowed to proceed with the three cases they considered to be the strongest before a panel of special masters. In each of the cases, the panel found that the plaintiffs had failed to demonstrate a causal effect between the MMR vaccine and autism.[9] Following this determination, the vaccine court has routinely dismissed such suits, finding no causal effect between the MMR vaccine and autism.[10]"

bron: https://en.wikipedia.org/wiki/National_Vaccine_Injury_Compensation_Program

Nog een link waaruit blijkt dat er geen geld is uitgekeerd vanwege de claim dat het vaccin autisme heeft veroorzaakt: https://factcheck.afp.com/no-courts-have-not-quietly-confirmed-mmr-vaccine-causes-autism

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
9 minuten geleden zei Appie B:

Wat jij aangeeft is ten eerste geen peer-reviewed onderzoek waarbij is aangetoond dat het vaccin autisme zou veroorzaken. Dus daar is het wachten nog steeds op.

Ten tweede is er geen geld uitgkeerd n.a.v. deze claim (wél voor hersenbeschadiging):

"More than 5,300 petitions alleging autism caused by vaccines have been filed in the vaccine court. In 2002, the court instituted the Omnibus Autism Proceeding in which plaintiffs were allowed to proceed with the three cases they considered to be the strongest before a panel of special masters. In each of the cases, the panel found that the plaintiffs had failed to demonstrate a causal effect between the MMR vaccine and autism.[9] Following this determination, the vaccine court has routinely dismissed such suits, finding no causal effect between the MMR vaccine and autism.[10]"

bron: https://en.wikipedia.org/wiki/National_Vaccine_Injury_Compensation_Program

Nog een link waaruit blijkt dat er geen geld is uitgekeerd vanwege de claim dat het vaccin autisme heeft veroorzaakt: https://factcheck.afp.com/no-courts-have-not-quietly-confirmed-mmr-vaccine-causes-autism

 

Dat is allemaal misleidend mierenneuken. Schade aan het immuunsysteem door encefalopathie kan autisme induceren. Simpel zat.

Leer gewoon goed voor je eigen lichaam te zorgen. In plaats van je voor alles afhankelijk op te stellen van prikjes. Of neem lekker je prikjes, maar laat de mensen die dat niet willen met rust. De onderbouwing is legio aanwezig. Aristarkos, Liv, ikzelf, Bastiaan, hebben genoeg aangegeven.  Maar je wilt het niet waar hebben. Dat is okay maar vervolgens ongevaccineerden beschuldigen van eigen zwakheid gaat te ver. En dat is er nu gaande.

bewerkt door Plume
Link naar bericht
Deel via andere websites
26 minuten geleden zei Plume:

Dat is allemaal misleidend mierenneuken. Schade aan het immuunsysteem door encefalopathie kan autisme induceren. Simpel zat.

Leer gewoon goed voor je eigen lichaam te zorgen. In plaats van je voor alles afhankelijk op te stellen van prikjes. Of neem lekker je prikjes, maar laat de mensen die dat niet willen met rust. De onderbouwing is legio aanwezig. Aristarkos, Liv, ikzelf, Bastiaan, hebben genoeg aangegeven.  Maar je wilt het niet waar hebben. Dat is okay maar vervolgens ongevaccineerden beschuldigen van eigen zwakheid gaat te ver. En dat is er nu gaande.

Je claimt dat het vaccin autisme veroorzaakt. Tevens claim je dat een peer-reviewed onderzoek dit bewijst. Beide heb je niet kunnen aantonen. Degene die aan het misleidend mierenneuken is, ben jezelf. Kom nou eens een keer met bewijs!

bewerkt door Appie B
Link naar bericht
Deel via andere websites

Even een hopelijk relativerende uiting tussendoor: ik heb geen kinderen dus ik hoef me ook niet zo druk te maken over dit onderwerp. De laatste keer dat ik met een eventuele vaccinatie te maken had was een e-mail van m'n werkgever en die ging over de griepprik. Die heb ik niet gehaald/genomen. Niet omdat ik daar 'principieel op tegen ben' o.i.d. maar gewoon omdat ik er de laatste keer (ergens begin jaren 2000) juist ziek van werd. Onlangs had ik een ongelukje met een glasplaat: diepe snee in twee vingers. Als de arts in het ziekenhuis had gezegd dat ik een tetanusprik nodig had gehad, had ik die wél genomen.

IMG-20191202-105349-2.jpg

bewerkt door Bastiaan73
Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Appie B:

Je claimt dat het vaccin autisme veroorzaakt. Tevens claim je dat een peer-reviewed onderzoek dit bewijst. Beide heb je niet kunnen aantonen. Degene die aan het misleidend mierenneuken is, ben jezelf. Kom nou eens een keer met bewijs!

We kunnen het ook omdraaien, kom jij nou eens met bewijs dat het niet zo is. Dat kun je ook niet zoals je heel goed weet. Er zijn heel leerzame documenten te vinden, zoals b.v. deze https://childrenshealthdefense.org/wp-content/uploads/2016/10/PaceLawReview-VICP-UnansweredQs.pdf. Zolang jij klakkeloos gelooft in de veiligheid van vaccinatie sta je voor de spiegel te praten en dat besef je niet.

Het is heel simpel, laat jij je maar vol spuiten met vaccins, maar ik en meerdere met mij willen dat dus niet en dat recht hebben we nog steeds.

Aristarkos

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Bastiaan73:

Even een hopelijk relativerende uiting tussendoor: ik heb geen kinderen dus ik hoef me ook niet zo druk te maken over dit onderwerp. De laatste keer dat ik met een eventuele vaccinatie te maken had was een e-mail van m'n werkgever en die ging over de griepprik. Die heb ik niet gehaald/genomen. Niet omdat ik daar 'principieel op tegen ben' o.i.d. maar gewoon omdat ik er de laatste keer (ergens begin jaren 2000) juist ziek van werd. Onlangs had ik een ongelukje met een glasplaat: diepe snee in twee vingers. Als de arts in het ziekenhuis had gezegd dat ik een tetanusprik nodig had gehad, had ik die wél genomen.

Ben je zelf wel gevaccineerd? Als dat het geval is ben je een soort van saloncommunist. Met een Ferrari voor de deur roepen dat de welvaart eerlijk verdeeld moet worden (zolang ze maar van mijn  spullen afblijven). 

En ik ben het met je eens, principes zijn er om opzij gezet te worden. 

9 minuten geleden zei Aristarkos:

We kunnen het ook omdraaien, kom jij nou eens met bewijs dat het niet zo is.

Hoe vaak moet dat Deense onderzoek nog herhaald worden? 

https://annals.org/aim/article-abstract/2727726/measles-mumps-rubella-vaccination-autism-nationwide-cohort-study

Meer dan 650.000 kinderen over een periode van 10 jaar. 

12 minuten geleden zei Aristarkos:

Het is heel simpel, laat jij je maar vol spuiten met vaccins, maar ik en meerdere met mij willen dat dus niet en dat recht hebben we nog steeds.

Er is (nog) niemand die zegt dat je je moet vaccineren. Maar met drank op achter het stuur is ook verboden omdat je dan een gevaar voor anderen betekent. En ik zie een tendens in de samenleving waarbij alcohol gebruikers in het verkeer, rokers, (illegaal) vuurwerk stokers steeds meer als paria's beschouwd worden. Er begint steeds meer weerstand tegen te ontstaan en dat is niet zonder reden. Gezellig met zijn allen aan de mazelen in een kinderdagverblijf, waar ook nog niet gevaccineerde baby's aanwezig zijn, wordt niet gewaardeerd. Ik snap dat ook niet hoor. Er is toch niks gezelliger dan samen ziek wezen en weddenschapjes afsluiten over wie er de meeste ellende aan overhoudt. 

Maar je hebt het recht nog steeds. Dat is waar. Zoals @Bastiaan73 hier vrolijk te keer gaat tegen vaccineren maar niet vies is van een tetanus spuit als de arts dat adviseert. Het mag allemaal.  

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
58 minuten geleden zei Aristarkos:

We kunnen het ook omdraaien, kom jij nou eens met bewijs dat het niet zo is. 

Lekker makkelijke he, de bewijslast omdraaien, maar zo werkt het niet. Diegene die de claim doet zal deze moeten aantonen. Er wordt hoog van de toren geblazen dat vaccineren autisme kan veroorzaken. Vooralsnog geen bewijs.

"What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence."

Maar bekijk anders het onderzoek wat Mullog eerder aandroeg: https://annals.org/aim/article-abstract/2727726/measles-mumps-rubella-vaccination-autism-nationwide-cohort-study

58 minuten geleden zei Aristarkos:

Zolang jij klakkeloos gelooft in de veiligheid van vaccinatie sta je voor de spiegel te praten en dat besef je niet.

Wederom zomaar een aanname. Je weet helemaal niet of ik dit allemaal "klakkeloos" geloof. Ik ben niet zo goedgelovig dat ik zomaar een pdf-je geloof waarin staat dat dat men vermoedt dat vaccineren autisme veroorzaakt. Ik zie daar graag bewijs voor. Net zoals je andere claim die je niet wilde onderbouwen of bewijzen. Veel geblaat, maar weinig wol.

bewerkt door Appie B
Link naar bericht
Deel via andere websites
16 minuten geleden zei Mullog:

Zoals @Bastiaan73 hier vrolijk te keer gaat tegen vaccineren maar niet vies is van een tetanus spuit als de arts dat adviseert.

Waar ga ik 'vrolijk tekeer' tegen vaccineren Gollum? Het enige dat ik gedaan heb is een url van Plume kopiëren en plakken omdat Appie iets zocht maar dat niet kon vinden. En omdat Plume -terecht- geen zin had om dat weer op te zoeken. Ik citeerde vervolgens die url en vanuit die url een andere link naar dat al dan niet 'peer reviewed' onderzoek.

23 minuten geleden zei Mullog:

Ben je zelf wel gevaccineerd?

Toen ik klein was ja. En in militaire dienst.

bewerkt door Bastiaan73
Link naar bericht
Deel via andere websites
46 minuten geleden zei Bastiaan73:

Waar ga ik 'vrolijk tekeer' tegen vaccineren Gollum? Het enige dat ik gedaan heb is een url van Plume kopiëren en plakken omdat Appie iets zocht maar dat niet kon vinden. En omdat Plume -terecht- geen zin had om dat weer op te zoeken. Ik citeerde vervolgens die url en vanuit die url een andere link naar dat al dan niet 'peer reviewed' onderzoek.

Je weet toch hoe het werkt. Het straffen van de onschuldigen :-) 

(excuses)

Link naar bericht
Deel via andere websites
15 uur geleden zei Mullog:

Hoe vaak moet dat Deense onderzoek nog herhaald worden? 

https://annals.org/aim/article-abstract/2727726/measles-mumps-rubella-vaccination-autism-nationwide-cohort-study

Meer dan 650.000 kinderen over een periode van 10 jaar.

Ik vroeg bewijs en zoals ik al zei, hebben jullie dat niet:

Conclusion:

The study strongly supports that MMR vaccination does not increase the risk for autism, does not trigger autism in susceptible children, and is not associated with clustering of autism cases after vaccination. It adds to previous studies through significant additional statistical power and by addressing hypotheses of susceptible subgroups and clustering of cases.

Primary Funding Source:

Novo Nordisk Foundation and Danish Ministry of Health.

Wie zijn dat eigenlijk die Novo Nordisk Foundation?

Who are we? (https://novonordiskfonden.dk/en/about-the-foundation/)

The Novo Nordisk Foundation is an independent Danish foundation with corporate interests. The Foundation has two objectives:
1) to provide a stable basis for the commercial and research activities of the companies in the Novo Group (Novo Nordisk A/S and Novozymes A/S)
2) to support scientific, humanitarian and social causes.

Op deze site staat nog meer https://www.novonordisk.com/careers/career-programmes/mds.html

Are you a medical doctor looking for a challenging career path in a pharmaceutical company?

Dus de vos bewaakt het kippenhok, en we weten allemaal dat vossen nooit kippen eten, trouwens ik heb nog een prima brug te koop in Brooklyn....

Aristarkos

bewerkt door Aristarkos
Link naar bericht
Deel via andere websites
3 uur geleden zei Appie B:

Ok, welk bewijs heeft jou ervan overtuigd dat deze vaccinaties autisme veroorzaken?

Geen enkel, maar dat maakt voor mij ook niet uit, ik wil geen vaccinaties, juist omdat het niet bewezen is dat ze veilig zijn. Zoek het maar eens na, alle tests die met vaccinaties zijn gedaan, daar hebben de fabrikanten van die vaccins een financiële vinger in de pap. Een 25 miljard dollar vinger wel te verstaan.

Aristarkos

Link naar bericht
Deel via andere websites
49 minuten geleden zei Aristarkos:

Geen enkel, maar dat maakt voor mij ook niet uit, ik wil geen vaccinaties, juist omdat het niet bewezen is dat ze veilig zijn. Zoek het maar eens na, alle tests die met vaccinaties zijn gedaan, daar hebben de fabrikanten van die vaccins een financiële vinger in de pap. Een 25 miljard dollar vinger wel te verstaan.

Aluhoedjes en vaccingekkies in overvloed hierzo. Ik zou zeggen begin je eigen antroposofische utopia en kijk wat er gebeurd, bij wijze van experiment.

 

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/vijf-horrorverhalen-over-vaccins-tegen-het-licht-en-ontkracht~bcdcfaef/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

bewerkt door Kaasjeskruid
Link naar bericht
Deel via andere websites
15 minuten geleden zei Kaasjeskruid:

Aluhoedjes en vaccingekkies in overvloed hierzo. Ik zou zeggen begin je eigen antroposofische utopia en kijk wat er gebeurd, bij wijze van experiment.

 

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/vijf-horrorverhalen-over-vaccins-tegen-het-licht-en-ontkracht~bcdcfaef/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

10 minuten geleden bewerkt door Kaasjeskruid

Ik ben helemaal gerustgesteld! Kijk eens hoe betrouwbaar de presentator er niet uitziet! En de papieren waar hij mee zwaait, heel overtuigend hoor. Kom op zeg....

Aristarkos

Link naar bericht
Deel via andere websites
4 minuten geleden zei Aristarkos:

Ik ben helemaal gerustgesteld! Kijk eens hoe betrouwbaar de presentator er niet uitziet! En de papieren waar hij mee zwaait, heel overtuigend hoor. Kom op zeg....

Aluhoedjes geruststellen is net zo een utopie en ook niet mijn bedoeling.

Link naar bericht
Deel via andere websites
2 uur geleden zei Kaasjeskruid:

Aluhoedjes geruststellen is net zo een utopie en ook niet mijn bedoeling.

Onbegonnen werk want alles en iedereen die pro vaccinatie is moet wel corrupt zijn. Wetenschappers, gezondheidsorganisaties, artsen, onderzoeksinstituten: allemaal corrupt want iemand op het internet zegt het en het sluit zo goed aan bij mijn onderbuikgevoel.

Link naar bericht
Deel via andere websites
3 uur geleden zei Kaasjeskruid:

Aluhoedjes geruststellen is net zo een utopie en ook niet mijn bedoeling.

Als de revolutie uitbreekt en je prikkies niet beschikbaar zijn, of je eindelijk tot het inzicht bent gekomen dat vaccinatie niet altijd wijsheid is, weet je in ieder geval dat er hele generaties voor jou wisten dat bij een juiste verzorging het lichaam heel goed in staat is kinderziektes de baas te worden en dat er zelfs mensen zijn bij wie het eigen immuunsysteem tbc heeft gearresteerd voordat deze het lichaam ooit ziek kon maken.  God heeft jou een lichaam gegeven dat veel meer aankan dan jij denkt.

Link naar bericht
Deel via andere websites
15 uur geleden zei Plume:

Als de revolutie uitbreekt en je prikkies niet beschikbaar zijn, of je eindelijk tot het inzicht bent gekomen dat vaccinatie niet altijd wijsheid is, weet je in ieder geval dat er hele generaties voor jou wisten dat bij een juiste verzorging het lichaam heel goed in staat is kinderziektes de baas te worden en dat er zelfs mensen zijn bij wie het eigen immuunsysteem tbc heeft gearresteerd voordat deze het lichaam ooit ziek kon maken.  God heeft jou een lichaam gegeven dat veel meer aankan dan jij denkt.

En er is al een nakend medicijntekort. Laatst waren de behandelingen voor kanker bijna op en vreesden ze een prijsstijging. Chemo is hier gratis, maar er komt meer bij kijken.

https://www.hln.be/wetenschap-planeet/medisch/belgische-ziekenhuizen-zitten-bijna-door-voorraad-kankermedicijn-patienten-dreigen-honderden-euro-s-te-moeten-ophoesten~a08a6895/

Dat is nu opgelost, maar grondstoffen voor veelal medicijnen worden al “geveild”, die gaan gewoon naar de hoogste bieder. Ik leg mijn gezondheid, en vooral mijn mentale, niet in handen van zulk systeem. Jehovah-Jireh.

15 uur geleden zei dingo:

Onbegonnen werk want alles en iedereen die pro vaccinatie is moet wel corrupt zijn. Wetenschappers, gezondheidsorganisaties, artsen, onderzoeksinstituten: allemaal corrupt want iemand op het internet zegt het en het sluit zo goed aan bij mijn onderbuikgevoel.

Jij mag pro zijn en u helemaal volspuiten :)

Op 14-12-2019 om 07:00 zei Aristarkos:

Ik vroeg bewijs en zoals ik al zei, hebben jullie dat niet:

Conclusion:

The study strongly supports that MMR vaccination does not increase the risk for autism, does not trigger autism in susceptible children, and is not associated with clustering of autism cases after vaccination. It adds to previous studies through significant additional statistical power and by addressing hypotheses of susceptible subgroups and clustering of cases.

Primary Funding Source:

Novo Nordisk Foundation and Danish Ministry of Health.

Wie zijn dat eigenlijk die Novo Nordisk Foundation?

Who are we? (https://novonordiskfonden.dk/en/about-the-foundation/)

The Novo Nordisk Foundation is an independent Danish foundation with corporate interests. The Foundation has two objectives:
1) to provide a stable basis for the commercial and research activities of the companies in the Novo Group (Novo Nordisk A/S and Novozymes A/S)
2) to support scientific, humanitarian and social causes.

Op deze site staat nog meer https://www.novonordisk.com/careers/career-programmes/mds.html

Are you a medical doctor looking for a challenging career path in a pharmaceutical company?

Dus de vos bewaakt het kippenhok, en we weten allemaal dat vossen nooit kippen eten, trouwens ik heb nog een prima brug te koop in Brooklyn....

Aristarkos

Dat heet lobbyen. Goed voor de Beurs.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid