Spring naar bijdragen
Thinkfree

Hoe de wereld zichzelf veroordeeld.

Aanbevolen berichten

Tja, er wordt met verachtig neergekeken op het christendom, zij zijn immers superieur en zullen wel even laten zien hoe het moet. Ach de tijdlange oorlog tegen de normen en waarden van het cristendom worden vakkundig afgebroken  en zij lachen en spotten want ze winnen immers, eindelijk kunnen zij doen en laten wat zij bepalen als goed en slecht naar hun lust.

Ondertussen bij elke afbraak wordt het leed en ellende alleen maar groter, men staat verwonderd naar en oplossing te zoeken, hoe kan dat nou? Tja het beginnend atheïsme heeft afgebroken hetgeen waar zij onder wel gingen de vleugels van het christendom. Die veugels zijn bijna tot geheel verwoest en de schade laat niet op zich wachten, verwarring wordt groter, de liefdeloosheid slaat toe, maar terugkeren naar hun schepper dat nooit.

De oplossing ligt voor de hand, maar die wil men niet men sterft nog liever. Het atheïsme is geen product van de christen maar van de antichristen, verpakt en schuilend als het moet onder het christendom, jaa,.. het atheïsme vernietigd, meer en op groter schaal dan zij toegeven zullen. Uiteindelijk zullen zij de schuld niet bij hunzelf zoeken, maar wijst het vingertje naar het zo bevochten en ontkennnde macht/kracht/ en persoon (God) ja zeggen zij dan het is zijn schuld. 

Nee lieve mensen, God heeft gewaarschuwd voor het eten van de verboden vrucht het blijven eten daarvan, veroorzaakt al die ellende en vermeerderd die. Zoekt God, dat is de oplossing.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik ervaar niet dat ze winnen. Ze worden nu geconfronteerd met andere normen, waarden en wetten. Alleen weigeren ze te herkennen dat het christendom het antwoord is op die problemen. Ze geloven dat ze het zelf kunnen oplossen. Maar als na ruim een halve eeuw het kwartje niet valt hoe belazerd ze worden door de politiek, zal dat kwartje nooit vallen.

Niet enkel binnenlands is de politiek aan aan nieuwe orde bezig, ze doen dat ook internationaal. Het westen is daarover nu verdeeld. We weten: als 2 honden vechten voor een been, loopt de derde ermee heen. We zijn internationaal schaakmat gezet. Dat krijg je er maar van andere normen en waarden als eigen te omarmen en de christelijke te loochenen. Zie @Bastiaan73 dat gebeurt er als mensen zichzelf niet loochenen en denken het beter te kunnen. Maar God zal ingrijpen en alles weer nieuw maken. 

Bereidt u voor op het ergste en hoop op het beste. De dagen van de genadetijd lopen af en de grote verdrukking nadert ons. It is written.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 12-10-2019 om 11:49 zei Fundamenteel:

Het westen is daarover nu verdeeld. We weten: als 2 honden vechten voor een been, loopt de derde ermee heen. We zijn internationaal schaakmat gezet. Dat krijg je er maar van andere normen en waarden als eigen te omarmen en de christelijke te loochenen

Nou, gelukkig zijn christenen niet verdeeld. Wat een lichtend voorbeeld.😄

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
49 minuten geleden zei Dat beloof ik:

Nou, gelukkig zijn christenen niet verdeeld. Wat een lichtend voorbeeld.😄

Wat doet dat ertoe? Ze hebben geen politieke invloed. Diegene die wel politieke invloed hebben verbasteren alles waardoor de verlichting uitdooft. Ze dachten het beter te kunnen dan de kerk maar rolden de rode loper voor de volgende tirannie uit.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid