Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Op 18-1-2020 om 12:26 zei Dat beloof ik:

Nee. Het is jouw punt dus aan jou om te beargumenteren. Als je dat zelf al te veel werk vind, dan is dit waarschijnlijk niet belangrijk genoeg voor je. Waarom zou ik dat dan voor jou gaan doen.

Bovendien: als ze in Egypte met een geweer voor je staan en de vraag "christen of moslim", dan zou ik direct zeggen 'moslim', wetende dat ik daar mee overleef. 
Persoonlijk maak ik me drukker om de kankerbestrijding, die mensen hebben die keus niet. Ik steek daar jaarlijks veel tijd en geld in en dat is nuttiger besteed dan aan mensen die kunnen kiezen en zo dom zijn om in Egypte 'christen' te antwoorden.

 

Kleingeestig manneke. Er is niets gevraagd, maar vermoord, geplunderd en de vrouwen als oorlogsbuit opgeeist. Lees die link... @Mullog werd er stil van, neemt de tijd of is afwezig. Jij gaat erover alsof het niets is. Maar wee als iemand volgens jou een “racistische” uitspraak doet of informatie door elkaar draait wegens verwarring. Maar moord, verkrachtingen, onteigeningen, kidnappening, is toch wel de christenen hun eigen domme fout he? Wie is dan de extremist en hypocriet? Woorden vs daden.

Stel u voor we leefden vandaag in het derde rijk, dan zouden mensen als u zeggen dat het die joden hun eigen domme fout maar was. *) Gros van die islamtische landen waren niet eens islamitisch voor hun veroveringstochten. Waar geen kat over spreekt maar wel altijd de kruistochten oprakelt. India werd hier als voorbeeld gebruikt, durf dat probleem dan ook eens te veralgemenen. De media smeert uit wanneer hindoes een kind verkrachten, maar waar het merendeel van de tijd gebeurt krijgt het media stilte. Evenzo met die grooming gangs in GB die door Tommy Robinson de wereld bekend werden. Anders ook media stilte. En daar werd de moskee bij betrokken maar beschermde die haar groepsverkrachters. De media beschermde de twee laatste en hing Tommy aan de schandpaal.

en dan mag ik ni kwaad worden? Ik ben een mens, geen robot. Ik weet dat vele zich graag laten robotiseren, ik niet. Ik zou nooit zulke uitspraak over moslims doen, maar doe ik ze worden alle stille geesten levend om mij aan mijn extremisme te herinneren. 

Daders onzichtbaar houden en slachtoffers mee met de daders aan het kruis nagelen. Dat is pas bah en walgelijk. Maar misschien verontschuldig jij je nog? Zoneen bewijst dat eens zo hard dat ge nog niet aan mijn walgelijke extreem rechtse hielen komt.

toch blij dat u toegeeft zulke lafaard te zijn. Ik zou dat nooit zeggen, noch de linkerwang keren.

modbreak Trajecto: Voor andere forummers een invulling doen wat ze zouden hebben gedaan als hier vandaag het derde rijk was, is toch echt niet de bedoeling. Als het zo doorgaat ga ik waarschuwingspunten noteren.

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 81
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

In 2017 werden er gemiddeld 1270 mensen per dag vermoord. Dat zijn er 1262 die om een andere reden werden vermoord dan dat ze christen waren.  Alleen in India worden dagelijks al 92 vrouwen ver

Als we daar niets aan doen is het ooit ons lot. De ongelovigen hebben hier nog niet door dat ze een erger lot dan de christenen beschoren zijn denk ik.  Wij hebben de HEERE GOD aan onze zijde en

Ik laat de wraak aan God toe. Maar ik neem wel een standpunt in de geschiedenis in. De verenigde nazi’s hebben gecollaboreerd met jihadisten doelen te behalen. Ook tegen Israël zoals Hitler weleer in

17 uur geleden zei Plume:

Je poneert wel haat, maar kwaad (en dus haat) komt meestal voort uit leed. Traumata die niet op de juiste manier worden verwerkt maken geestelijk blind.  Die verwerking is een smalle Weg.  Het negeren en verstoppen achter woede zet je klem in de realisatie van je geestelijke ontwikkeling.  Dat geldt voor ieder mens.

zie ook onderstaande 
 

 

Haat zet je klem waardoor je je zieledoel niet realiseren kunt. Het vormt epistemologische obstakels tussen de individu en Christus. 
 

 

Ik negeer niets en erkende mijn fouten. 8j aan informatie samendrukken kan scrambelen. Het was niet doelbewust. Wat door mijn uitspraak wel genegeerd wordt is de volkerenmoord en christenvervolging. 

De komma corrigeren is belangrijker want dat schept het gevoel dat er achterliggend niets meer aan de hand is. Maar ik negeer... het is niet omdat ik me niet met new age inlaat de zaken beter of erger worden.

Er is een sterk signaal nodig waar het koren van het kaf gescheiden worden. Ik ben pro vluchtelingen, maar niet pro het gespuis dat onze asielcentra vult. Er is mensensmokkel in het huidige beleid kunnen floreren waardoor de echt slachtoffers achterblijven. Door dat te negeren worden zij dus niet geholpen maar verder vervolgd en vermoord. Wie negeert hier dat het gros van die migranten niet eens vluchteling zijn en de echte daar in de puin achterblijven? Zouden echte slachtoffers het hier ook tot puin willen herleiden met barbaarse gedragingen? Kan het zijn dat er binnen de islam een verkrachtingscultuur heerst? 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Niet alleen christenen worden vermoord en vervolgd en dus kan je niet van genocide of democide spreken.

Millions of Christians in the region have been uprooted from their homes, and many have been killed, kidnapped, imprisoned and discriminated against, the report finds. It also highlights discrimination across south-east Asia, sub-Saharan Africa and in east Asia – often driven by state authoritarianism

“The inconvenient truth,” the report finds, is “that the overwhelming majority (80%) of persecuted religious believers are Christians”.

He added: “What we have forgotten in this atmosphere of political correctness is actually the Christians that are being persecuted are some of the poorest people on the planet. In the Middle East the population of Christians used to be about 20%; now it’s 5%.”

The report shows that a century ago Christians comprised 20% of the population in the Middle East and north Africa, but since then the proportion has fallen to less than 4%, or roughly 15 million people.

https://www.theguardian.com/world/2019/may/02/persecution-driving-christians-out-of-middle-east-report

Van 20% naar 5% in het MO alleen en van 20% naar 4% in het MO en Noord Afrika. 80% van de totale som religieus vervolgden zijn christen. 

bewerkt door Fundamenteel
Link naar bericht
Deel via andere websites
19 uur geleden zei Plume:

Je poneert wel haat, maar kwaad (en dus haat) komt meestal voort uit leed. Traumata die niet op de juiste manier worden verwerkt maken geestelijk blind.  Die verwerking is een smalle Weg.  Het negeren en verstoppen achter woede zet je klem in de realisatie van je geestelijke ontwikkeling.  Dat geldt voor ieder mens.

Klopt, veel mensen deponeren woede wat in haat kan ontaarden  haat  op veel zogenaamde haatsites, maar hoe komt dat nu ? de reden is klaar en duidelijk.

Door een goedvinden en wegkijk politiek van de meeste richtingen maar vooral van links, zijn veel mensen tot wanhoop gedreven en gaan zich te buiten, ook weleens aan on proportionele woede. Het is te begrijpen, ook  niet altijd goed te praten maar de bron komt van een idiote  politiek die niet meer naar alle mensen wil luisteren  en al wat links is vaak verheerlijkt.

Wliders en consorten roepen het maar kunnen volgens mij ook geen werkende  oplossing bieden.

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Fundamenteel:

Van 20% naar 5% in het MO alleen en van 20% naar 4% in het MO en Noord Afrika. 80% van de totale som religieus vervolgden zijn christen

Omdat ze zijn gevlucht. Heel sim van die mensen
Jammer alleen dat je die zin er niet in zet. 

Citaat

and has prompted an exodus in the past two decades, according to a report commissioned by the British foreign secretary, Jeremy Hunt.

En als ze dan in België aankomen betitel jij ze als 'rapefugees' , da's ook niet plezant voor ze he? 

3 uur geleden zei Fundamenteel:

Stel u voor we leefden vandaag in het derde rijk, dan zouden mensen als u zeggen dat het die joden hun eigen domme fout maar was.

Dringend en serieus advies om dit soort stupide opmerkingen achterwege te laten. 

3 uur geleden zei Fundamenteel:

Evenzo met die grooming gangs in GB die door Tommy Robinson de wereld bekend werden. Anders ook media stilte. En daar werd de moskee bij betrokken maar beschermde die haar groepsverkrachters. De media beschermde de twee laatste en hing Tommy aan de schandpaal.

Check je feiten toch eens man, niks geleerd van je brandblusser-zeperd? : https://en.wikipedia.org/wiki/Huddersfield_grooming_gang Dat was een groep voornamelijk Pakistaanse jongeren waarvan de leider een Sikh was. Niet iedereen die donkerder dan jij is, is moslim hoor. Dat Robinson de daders wilde filmen, maakt voor de bekendheid van de zaak niets uit. Die was ook zonder hem groot nieuws. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
3 uur geleden zei Fundamenteel:

Ik negeer niets en erkende mijn fouten. 

Dat doe je niet, je zaait enkel nog haat en destructie. Met woorden denk je mensen om de tuin te leiden. Je bent een robot geworden zonder gevoel, empathieloos, vol haat. Eenzijdigheid. Jezelf blind starend op religie.

Als je dat zat bent geworden, lees dit dan net zo lang tot het kwartje valt en ga huilen om jezelf, je eigen domme kortzichtigheid door een gesloten hart en weigering de deur te openen naar Hem die enkel van Buiten kan komen, indien en wanneer je van Binnenuit  de klop hebt gehoord en werkelijk de deur voor Christus hebt opengedaan.   Of blijf buiten staan dan, maar je bent de enige die niet ziet wat je aan het doen bent. Gênant gewoon.

 

P.S. Het oordeel van God begint bij Zijn huisgezin. De christelijke beerput.  Zoals het een goed Huisvader betaamt. Een goede Vader roept eerst Zijn eigen kind tot de orde.  Dan pas kan dat kind met zijn Vader het Licht de wereld in brengen. 

Zoals dat ook bij goede mensen gaat. Heeft je kind op school gevochten en is de ander begonnen, dan pak je toch eerst je eigen kind aan en daarna ga je eventueel pas en op een nette manier verhaal halen bij een ander zodat de ander zijn kind ook op kan voeden.

3 uur geleden zei Fundamenteel:

Ik negeer niets en erkende mijn fouten. 

Sorry zeggen is schijnbaar schijn voor u. Een hol ritueel zonder inwendige vernieuwing, zonder verandering en geen toename van inzicht.  

bewerkt door Plume
Link naar bericht
Deel via andere websites

Kon het niet meer aanvullen met een toelichting, daarom met dit bericht. De film van doctor Wayne Dyer gaat over de paradigmashift die niet tot (christen, moslim, joden)vervolging leidt maar tot het zich realiseren van de vervulling van de belofte die ieder mens heeft gekregen in Christus. 

bewerkt door Plume
Link naar bericht
Deel via andere websites

Er is niemand kunnen lopen omdat het westen veelal christelijke vluchtelingen weigert. Cijfers tonen volkerenmoord aan, maar ik noteer dat je dat gewoon op de christenen mag steken om het onzichtbaar te maken. Daar eén ss ideologie in zien en dat benoemen mag dan weer niet...

Ik word trouwens achter de schermen teveel gemodereerd. Basht maar verder tegaarne christenen en bescherm die islam verder. Permban mag. Ik ben hier niet op mijn plaats.

bewerkt door Fundamenteel
Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Fundamenteel:

Er is niemand kunnen lopen omdat het westen veelal christelijke vluchtelingen weigert. Cijfers tonen volkerenmoord aan, maar ik noteer dat je dat gewoon op de christenen mag steken om het onzichtbaar te maken. Daar eén ss ideologie in zien en dat benoemen mag dan weer niet...

Ik word trouwens achter de schermen teveel gemodereerd. Basht maar verder tegaarne christenen en bescherm die islam verder. Permban mag. Ik ben hier niet op mijn plaats.

Graag cijfers/bewijzen waaruit blijkt dat het westen onderscheid maakt tussen christelijke vluchtelingen en andere vluchtelingen?

Op welk christelijk volk vind volkerenmoord plaats, graag met cijfers/bewijzen.

Waar wordt de islam hier op het forum beschermd?

En weer beginnen over ss ideologie is beneden alle peil en daar mag inderdaad wel eens op ingegrepen worden.

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Quest:

Graag cijfers/bewijzen waaruit blijkt dat het westen onderscheid maakt tussen christelijke vluchtelingen en andere vluchtelingen?

Op welk christelijk volk vind volkerenmoord plaats, graag met cijfers/bewijzen.

Waar wordt de islam hier op het forum beschermd?

En weer beginnen over ss ideologie is beneden alle peil en daar mag inderdaad wel eens op ingegrepen worden.

 

https://www1.cbn.com/cbnnews/cwn/2019/december/no-christians-allowed-muslim-un-officials-block-syrian-christian-refugees-from-getting-help

Lees dbi zijn reactie op de volkerenmoord in Egypte. Zelfs vele nazi Duitsers spraken zo niet over Joden. Het is zeker geen misplaatste vergelijking van me.

En dan hier cijfers van 2018.

https://www.gatestoneinstitute.org/12796/britain-christian-refugees

Nu er over de decennia wereldwijd miljoental verdwenen zijn van de aardbodem, (over de laatste eeuw tientallen miljoenen) gaan we erkennen of dit verder ontkennen zoals extremisten de holocaust ontkennen? Want dat is wat hier gebeurt.

bewerkt door Fundamenteel
Dt
Link naar bericht
Deel via andere websites
41 minuten geleden zei Fundamenteel:

https://www1.cbn.com/cbnnews/cwn/2019/december/no-christians-allowed-muslim-un-officials-block-syrian-christian-refugees-from-getting-help

Lees dbi zijn reactie op de volkerenmoord in Egypte. Zelfs vele nazi Duitsers spraken zo niet over Joden. Het is zeker geen misplaatste vergelijking van me.

En dan hier cijfers van 2018.

https://www.gatestoneinstitute.org/12796/britain-christian-refugees

Nu er over de decennia wereldwijd miljoental verdwenen zijn van de aardbodem, (over de laatste eeuw tientallen miljoenen) gaan we erkennen of dit verder ontkennen zoals extremisten de holocaust ontkennen? Want dat is wat hier gebeurt.

Ik laat het voorlopig hierbij, die links die je geeft zijn doordrenkt met aannames zonder feitelijke achtergrond info. Het is van horen zeggen, of info uit 1 bron, waar je vervolgens van alles aan vast hangt.

Daarnaast ben ik het persoonlijk meer dan zat dat je in alles overdrijft en nazi Duitsland er bij haalt. Er valt geen discussie met je te voeren. Je probeert telkens weer bepaalde groepen met overdrijvingen in een hoek te zetten. Een heel kwalijke zaak en ik blijf het jammer vinden dat een forum als credible jou daar een platform voor blijft bieden.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op ‎19‎-‎1‎-‎2020 om 06:17 zei Fundamenteel:

... @Mullog werd er stil van,

Hoofdzakelijk omdat ik wel betere dingen te doen heb dan constant op die onzin van jou te reageren. Ik heb je "Een rare propaganda machine" genoemd. Een classificatie zie je blijft bevestigen _:)_. Voor mij is daarmee de kous ver af.

En over stil worden gesproken... ik zit nog steeds op een reactie van je te wachten op onderstaande vragen uit

Citaat

Ik heb het filmpje bekeken en heb daar nog wel wat bedenkingen bij:

  • Waarom zou je willen aantonen dat de piramidebouwers de meter als maat kende? Wat bewijst dat? Uiteindelijk is de meter zelf maar een soort van willekeurig gekozen maat. 
  • Welke meter kende ze dan, de meter uit 1668, 1791, 1799, 1889, 1960 of 1983
  • Wat willen ze zeggen met de formule helemaal aan het begin (π  - ϕ^2 = 0,5236)? Je weet dat dit allebei constanten zijn, los van welke dimensie dan ook, meters mijlen, feet, jouw duim, het maakt allemaal nikt uit. En wat is die 0,5236, een halve meter ofzo? Geen enkele uitleg erbij. 
  • Ze claimen dat je een (100 km!) brede cirkel kunt trekken door een groot aantal monumenten en historische plaatsen. Ik heb dat geprobeerd met Google Earth maar het wordt een soort van bibberlijn die dan weer linksaf, dan weer rechtsaf gaat om zaken mee te nemen. Alles behalve een cirkel
  • Ze zeggen dat de Dogon al Sirius B en Sirius C kenden voordat deze met moderne astronomie werden ontdekt. Sirius C bestaat niet (is inmiddels met moderne astronomie onweerlegbaar aangetoond). En de antropoloog, Marcel Griaule, die deze verhalen los wist te peuteren bij de Dogon sprak hun taal niet en werkte met een tolk. Wie weet wat hem allemaal op de mouw gespeld is?
  • En dan tonen ze daarna aan dat als je berekeningen met de piramide's doet komen ze er achter dat de snelheid van het licht (299.792.458 m/s) overeenkomt met het getal wat ze berekenen (29.979.613). Wat opvalt is dat ze een cijfertje te kort komen en dat het ze na de 79 beginnen af te wijken. 

 

Link naar bericht
Deel via andere websites

 

2 uur geleden zei Fundamenteel:

Lees dbi zijn reactie op de volkerenmoord in Egypte. Zelfs vele nazi Duitsers spraken zo niet over Joden. Het is zeker geen misplaatste vergelijking van me.

Je gaat door mij te vergelijken met nazi's. Dat is vervelend. Ik heb je vriendelijk gevraagd te stoppen daarmee en je bent  er al op aangesproken door de moderatie. 
Door nu de toevoeging 'het is zeker geen misplaatste vergelijking' te gebruiken, kan ik alleen maar concluderen dat je doelbewust uit bent op belediging en confrontatie. Jammer dat je er voor kiest om dat te doen. Het is niet nodig. Je kunt met mij heel goed discussie voeren op argumenten, maar niet op beledigingen.  

bewerkt door Dat beloof ik
Link naar bericht
Deel via andere websites
8 uur geleden zei Dat beloof ik:

 

Je gaat door mij te vergelijken met nazi's. Dat is vervelend. Ik heb je vriendelijk gevraagd te stoppen daarmee en je bent  er al op aangesproken door de moderatie. 
Door nu de toevoeging 'het is zeker geen misplaatste vergelijking' te gebruiken, kan ik alleen maar concluderen dat je doelbewust uit bent op belediging en confrontatie. Jammer dat je er voor kiest om dat te doen. Het is niet nodig. Je kunt met mij heel goed discussie voeren op argumenten, maar niet op beledigingen.  

Je bent zelfs erger dan de meeste nazi waren. Die wisten niet van de gaskamers, gij wel van deze volkermoord en steekt het op de "domheid" van slachtoffers. There are no words.

Mod sjako. Je kan geen medeforummers uitmaken voor nazi of erger. Je overtreedt, zelfs na waarschuwing, de forumregels. Hiervoor krijg je strafpunt. Besef je wel wat de nazi’s hebben aangericht en hoe kwetsend het is om hiermee vergeleken te worden.

8 uur geleden zei Mullog:

Hoofdzakelijk omdat ik wel betere dingen te doen heb dan constant op die onzin van jou te reageren. Ik heb je "Een rare propaganda machine" genoemd. Een classificatie zie je blijft bevestigen _:)_. Voor mij is daarmee de kous ver af.

En over stil worden gesproken... ik zit nog steeds op een reactie van je te wachten op onderstaande vragen uit

 

Moet ik u eens mijn lijst geven van zaken die gij openliet? :)Ik ben daar trouwens al op terug gekomen. Dacht ik?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Nederlanders ga rustig slapen, uw regering heeft alles onder controle...werden deze woorden niet gebezigd vlak voor de 2e wereldoorlog, ik moet er aan terug denken als ik dit hier lees.

Ook hier afwijkend gedrag. het is 5 minuten over, niet voor maar over 12, daarmee bedoel ik dat wereldbrand niet tegen te houden is 

Link naar bericht
Deel via andere websites
12 minuten geleden zei Fundamenteel:

Moet ik u eens mijn lijst geven van zaken die gij openliet? :)Ik ben daar trouwens al op terug gekomen. Dacht ik?

Ik zie die lijst met belangstelling tegemoet.

Het enige waar je op teruggekomen bent is die vermeende lijn door de bouwwerken. Alle andere punten heb je niet op gereageerd.

Link naar bericht
Deel via andere websites
21 minuten geleden zei Mullog:

Ik zie die lijst met belangstelling tegemoet.

Het enige waar je op teruggekomen bent is die vermeende lijn door de bouwwerken. Alle andere punten heb je niet op gereageerd.

Ja ik zag ook graag concrete antwoorden toen. Maar we kwamen er nooit.

3 uur geleden zei Quest:

Ik laat het voorlopig hierbij, die links die je geeft zijn doordrenkt met aannames zonder feitelijke achtergrond info. Het is van horen zeggen, of info uit 1 bron, waar je vervolgens van alles aan vast hangt.

Daarnaast ben ik het persoonlijk meer dan zat dat je in alles overdrijft en nazi Duitsland er bij haalt. Er valt geen discussie met je te voeren. Je probeert telkens weer bepaalde groepen met overdrijvingen in een hoek te zetten. Een heel kwalijke zaak en ik blijf het jammer vinden dat een forum als credible jou daar een platform voor blijft bieden.

Zevert eens niet,manneke. Ik nam doelbewust valide bronnen en GB als voorbeeld. Het is algemeen geweten van GB. Zoek anders eens op waarom GB Asia Bibi (ook op vlucht uit Egypte) asiel weigerde. Wie zijn de extremisten?

 Dbi met een nazi vergelijken is nog mild, meeste nazi hadden klasse en stijl. Ze wisten niet van de genocide tot de concentratiekampen ontdekt werden. Hier is iedereen wel bekend maar zeiken ze liever op,de slachtoffers of boodschapper.

Mijn bron staat er, welke van uw bronnen spreekt het tegen? En nu even uw subjectieve meningen achterwege houden en feiten tonen aub. Waarvoor dank. Het speelt in ieders voordeel dat ik durf erkennen waar ik fout ben, maar hier ben ik het niet. 

bewerkt door Fundamenteel
Link naar bericht
Deel via andere websites
38 minuten geleden zei antoon:

Nederlanders ga rustig slapen, uw regering heeft alles onder controle...werden deze woorden niet gebezigd vlak voor de 2e wereldoorlog, ik moet er aan terug denken als ik dit hier lees.

Ook hier afwijkend gedrag. het is 5 minuten over, niet voor maar over 12, daarmee bedoel ik dat wereldbrand niet tegen te houden is 

Het is al een paar uur over 12. Maar mensen knuffelen zich liever aan de leugen en trappen dan nog wat slachtoffers na omdat die hun ongelijk tonen. Maar wee als je hen met een nazi vergelijkt :) Dat is het ergste en niet poco, zeggen dat christenen de dood verdienen is wel poco en dan heb je nog achtergrondzingers die zeggen dat ik geen platform verdien maar de christenhaat wel. Het westen anno 2020. Verheug ik me naar 2024 en dan ben ik gehard tegen de anarchie en kruipen zij ondergronds.

tijd zal ons allen harden.

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Fundamenteel:

Ja ik zag ook graag concrete antwoorden toen. Maar we kwamen er nooit.

Mijn beeld is dat je mijn antwoorden (en die van anderen) doorgaans niet begreep of wilde begrijpen omdat ze niet in je straatje paste. Maar goed, ieder het zijne. Dat ga ik er maar vanuit dat ik er nooit achter ga komen waarom de formule π  - ϕ^2 = 0,5236 zo belangrijk is. Jammer, had dat graag geweten.

42 minuten geleden zei Fundamenteel:

Verheug ik me naar 2024 en dan ben ik gehard tegen de anarchie en kruipen zij ondergronds.

Wat gebeurd er 2024?

Link naar bericht
Deel via andere websites
38 minuten geleden zei Mullog:

Mijn beeld is dat je mijn antwoorden (en die van anderen) doorgaans niet begreep of wilde begrijpen omdat ze niet in je straatje paste. Maar goed, ieder het zijne. Dat ga ik er maar vanuit dat ik er nooit achter ga komen waarom de formule π  - ϕ^2 = 0,5236 zo belangrijk is. Jammer, had dat graag geweten.

Wat gebeurd er 2024?

Mooie praatjes en dan een loeiende dt fout schrijven, knap hoor.

Verder nog iets op die wikipedia te zeggen over de feiten die je eerst ontkende? En de artikelen waaruit bleek dat christenen het meeste van alle religieuze groepen vervolgd worden, 80% maar liefst? Of gaat ge verder off topic uw eigen gelijk tentoon stellen en doordrammen op vragen, terwijl ge er jegens mij meer hebt openstaan?

bewerkt door Fundamenteel
Link naar bericht
Deel via andere websites
2 uur geleden zei antoon:

Nederlanders ga rustig slapen, uw regering heeft alles onder controle...werden deze woorden niet gebezigd vlak voor de 2e wereldoorlog, ik moet er aan terug denken als ik dit hier lees.

Ook hier afwijkend gedrag. het is 5 minuten over, niet voor maar over 12, daarmee bedoel ik dat wereldbrand niet tegen te houden is 

Even terzijde:

Dat is op dat moment nooit gezegd en een behoorlijke verdraaiing van de feiten.
Je kunt daar dus helemaal niet aan terugdenken.
Colijn zei in radiotoespraak  in 1936 (dus 4 jaar voor de oorlog) dit:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Colijn34.ogg  
Toen de oorlog in 1940 uitbrak, was Colijn geen minister meer, dat was hij tot 1939.

 

bewerkt door Dat beloof ik
Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Fundamenteel:

Mooie praatjes en dan een loeiende dt fout schrijven, knap hoor. 

Verder nog iets op die wikipedia te zeggen over de feiten die je eerst ontkende? En de artikelen waaruit bleek dat christenen het meeste van alle religieuze groepen vervolgd worden, 80% maar liefst? Of gaat ge verder off topic uw eigen gelijk tentoon stellen en doordrammen op vragen, terwijl ge er jegens mij meer hebt openstaan? 

Allemaal prima. Maar wat gaat er in 2024 gebeuren?

Link naar bericht
Deel via andere websites
6 minuten geleden zei Mullog:

Allemaal prima. Maar wat gaat er in 2024 gebeuren?

Dus ge gaat verder mijn vragen negeren en verder off topic ranten. 

Er staan meer vragen open van mij naar u dan van u naar mij. Sorry ik heb mijn fouten als mens en doe als eens een foute uitspraak, maar dat maakt een ander niet onschendbaar. Eerste les fatsoen kleuterschool vlaanderen: het is onbeleefd een vraag met een vraag te beantwoorden.

Maar in 2024 zijn het verkiezingen hier, dan is er iets groter dan gewenst en dat komt dan door poco (politiek correct) wegkijken. Ons gelijk op credible zal die kracht worst wezen. Brussel weet je wel...

bewerkt door Fundamenteel
Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid