Spring naar bijdragen

2de coronagolf op komst


Aanbevolen berichten

Voor de lezers onder ons, heel informatief en ook wel onthutsend. Een rechtszaak tegen de staat omdat de genomen maatregelen niet zijn gebaseerd op betrouwbare informatie en wetenschappelijke gegevens en veel meer schade doen dan goed. Dit gaat nog wel een staartje krijgen.

https://www.viruswaanzin.nl/dagvaarding/

En wees niet bang voor een tweede golf want die komt er hoogstwaarschijnlijk niet en, zelfs indien wel zal die veel milder zijn dan de huidige golf. De paniek die er wordt gezaaid en de buitensporige beperkingen van onze vrijheid zijn volkomen buiten proportie.

 

bewerkt door Willempie
Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 2k
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nog een predikant die de plandemic tot in detail benadert. Nederlands ondertitteld. @antoon Hoor ook eens wat hij toe te voegen heeft aan de Daniël profetieën.  De globalistische Kabal ontm

Maart: 63.163 testen – 12.714 positief (20,13%) April: 175.509 testen – 30.808 positief (17,55%) Mei: 124.195 testen – 6.626 positief (5,34%) Juni: 251.956 testen – 3.335 positief (1,32%) Juli

Deze Spaanse arts wat een (h)eerlijke vent.  

Posted Images

8 uur geleden zei Willempie:

Voor de lezers onder ons, heel informatief en ook wel onthutsend. Een rechtszaak tegen de staat omdat de genomen maatregelen niet zijn gebaseerd op betrouwbare informatie en wetenschappelijke gegevens en veel meer schade doen dan goed. Dit gaat nog wel een staartje krijgen.

https://www.viruswaanzin.nl/dagvaarding/

En wees niet bang voor een tweede golf want die komt er hoogstwaarschijnlijk niet en, zelfs indien wel zal die veel milder zijn dan de huidige golf. De paniek die er wordt gezaaid en de buitensporige beperkingen van onze vrijheid zijn volkomen buiten proportie.

 

Uit de site:

Citaat

De in de noodverordening opgenomen maatregelen vormen vergaande beperkingen van de uitoefening van talrijke in mensrechtenverdragen en de Grondwet opgenomen vrijheden en rechten. Zo worden bijvoorbeeld kerkdiensten getalsmatig beperkt maar ook het recht op vereniging, vergadering en betoging zijn vergaand ingeperkt. Hier zal de vraag beantwoord worden aan welke criteria voldoen moet zijn om in een uitzonderingstoestand af te wijken van deze grondrechten.

Er is geen enkel grondrecht afgenomen. Ivm de gezondheid zijn de mogelijkheden om bij elkaar te komen beperkt, maar niets is onmogelijk gemaakt. Godsdienst kreeg een voorkeurspositie, want men mocht wel met een groep van max 30 bij elkaar komen.

Citaat

De maatregelen zijn volgens de voorzitters van de veiligheidsregio’s ook van kracht in thuissituaties. In de praktijk is gebleken dat ook daadwerkelijk gehandhaafd wordt tegen samenkomsten in de privéomgeving. Dit is een regelrechte inbreuk op het grondwettelijk beschermde recht op persoonlijke levenssfeer en huisrecht.

Dit is een onjuiste weergave van de situatie. Geen enkele agent mag zomaar je huis binnen, juist vanwege die persoonlijke levenssfeer. De Algemene Wet op Binnentreden is gewoon van toepassing.

De dagvaaarding is niet geldig, want bevat geen dagtekening.   

Link naar bericht
Deel via andere websites
10 minuten geleden zei Dat beloof ik:
13 uur geleden zei thom:

Ik heb 4 x een verzoek ingediend mij uit te schrijven, eens kijken of daar iemand op reageert.

Waarschijnlijk denken ze hetzelfde als ik: "als je hier niet wil zijn, dan kom je hier toch gewoon niet?

Een verzoek om uitschrijven is een verzoek om uitschrijven.

Als ik hier niet wil zijn, kom ik hier niet.

Dat heeft niets met elkaar te maken. Ik kwam hier graag, en lees heel veel, maar zoals ik al schreef dat het reageren om samen ergens over begrip te vinden niet veel voorkomt. Ondanks mijn vele pogingen de laatste dagen.

En dat breekt mij op, omdat het mij duidelijk is geworden dat mensen die wél reageren op zaken, maar waar ze eigenlijk niet mee bezig willen zijn, mijn pogingen om tot een discussie over het onderwerp te willen voeren belachelijk maken, zo voelt dat nu. En daarom wil ik mij uitschrijven hier, omdat ik genoeg gepoogd heb.

Uitschrijven om af te sluiten.

Capiche?

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
11 uur geleden zei Willempie:

Heel in het kort dan.

1. De genomen maatregelen veroorzaken veel meer onnodige sterfgevallen dan die er voorkomen worden.

2. De betrokken wetenschappers zitten met hun handen in het haar nu er steeds meer informatie vrijkomt.

3. De testen deugen voor geen meter. Besmette mensen worden negatief getest en andersom. Dat heeft verschillende oorzaken, o.a. doordat het maanden duurt voordat de RNA restdeeltjes uit het lichaam zijn verdwenen nadat de geteste persoon al is genezen. Daar komt het verhaal over de herbesmetting vandaan. Verder hebben veel mensen in het verleden al soortgelijke virussen gehad en worden nu positief getest op grond van antistoffen die ze al lang hadden. Bovendien worden de testen afgenomen op de verkeerde organen.

4. Het virus wordt alleen maar door de lucht verspreid. De grootste risicofactor is kleine ruimtes met slechte ventilatie. Dat heeft te maken met de concentratie van de virusdeeltjes en de duur van blootstelling daaraan.

5. We worden op dit moment niet gestuurd door wetenschap maar door het karakter van wetenschappers. In crisistijd komen de zwakke eigenschappen (paniek, onwetendheid, trots, angst voor verantwoordelijkheid, geen fouten willen toegeven etc. etc.) naar boven.

Maar nog veel en veel meer belangrijke informatie, o.a. over ons immuunsysteem en het belang van lichamelijk contact voor onze gezondheid.

N.a.v. dit bericht heb ik een deel van het interview gezien. En sommige punten onderschrijf ik maar ik heb ook wel de nodige bedenkingen bij wat Engel allemaal zegt.

Ten eerste wil ik opmerken dat Engel een studie gevolgd heeft en volgens mij is afgestuurd in iets in de biologie en een jaar of zes gewerkt heeft met, en daardoor een specialist is, in aerosolen. Dat zit in de buurt van virussen omdat het een middel van verspreding kan zijn. Maar je hebt dan geen kennis van virussen zelf. De afgelopen 12 jaar is hij dansleraar met een eigen dansschool en heeft er vanuit die hoedanigheid alle belang bij dat de lockdown zo snel mogelijk tot een einde komt.

Hij zegt dat hij contact heeft met iemand van het ONT maar wil de naam niet noemen, Het lijke wat dat betreft wel een JG, die hbben ook altijd veel contacten met mensen die anoniem moeten blijven maar ze wel gelijk geven.

Hij heeft een punt v.w.b. de mortalityrate van het virus. Op basis daarvan zou deze paniek niet nodig zijn. Dat ben ik met hem eens, maar er zijn meer factoren. Zoals bijvoorbeeld de bezetting van de IC's en de druk op de zorg. Als we het virus zijn gang laten dan is die druk overweldigend met waarschijnlijk een grotere mortalityrate. Daarnaast is het voor veel mensen die het gehad hebben niet een griepje wat overwaait. Ik heb vandaag op nu.nl verhalen gelezen van mensen die al maanden met de gevolgen van hun ziekzijn worstelen en heb zelf ook wat van die verhalen in mijn kennissenkring gehoord.

Waar ik een beetje op afhaakte is toen hij een vergelijking trok met de pest in de 14e eeuw. Historisch zit hij er ver naast. Ten eerste was er toen nog geen wetenchap en ten tweede waren er tientallen redenen die men toen aanhaalde waarom de mensheid getroffen werd. Dat varieerde van de straf van God, sterren die verkeerd stonden, kwalijke dampen tot hekserij. Het enige punt wat hij daar maakt is dat de werkelijke reden, vlooien, nooit genoemd werd. Om dat dan te gaan vergelijken met de huidige stand van de wetenschap...

Hij heeft ook gelijk als hij zegt dat niemand, ook de wetenschap, een idee heeft wat hier nu het beste gedaan kan worden. Maar in tegenstelling tot wat hij beweerd, namelijk dat men dat bewust onder de pet houdt, is mijn beeld dat dit regelmatig luidt en duidelijk gecommuniceerd wordt. Hij gaar wat dat betreft ook gewoon de fout in. Ik weet niet van wanneer het interview precies is maar volgens hem moeten we alvast HCQ (het malariamiddel) gaan gebruiken. Inmiddels is duidelijk dat dit niet werkt en uit eigen ervaring weet ik dat je van malariamiddelen ook hondsberoerd kunt worden. De uitspraak dat het percentage zelfmoorden met 15% (of was het 50%) is gestegen omdat mensen elkaar niet meer aan mogen raken mist m.i. iedere grond.

Hij heeft vermoedelijk gelijk dat de 1,5 meter die bedacht is geen enkele grond heeft. Waarschijlijk iemands grote duim. Aan de andere kant lees je regelmatig dat ondanks het handhaven van alle regels grote groepen toch besmed worden. M.n. kerken in de VS schijnen daar goed in te zijn.

Wat mij verder opviel is dat de inteviewer in het stuk dat ik heb gezien, ongeveer een half uur, niet één, maar dan ook niet één, kritische vraag heeft gesteld.

@Willempie, bedankt voor dit inkijkje in een wereld die ik nauwelijks ken.

P.S. nog een aanvulling over het testen. Volgens mij is het nog steeds zo dat er geen 100% waterdichte test is (volgens mij is geen enkele test waterdicht) en is dat een algemeen bekend feit en een van de problemen waar men mee worstelt. 

bewerkt door Mullog
Link naar bericht
Deel via andere websites
9 minuten geleden zei Mullog:

Aan de andere kant lees je regelmatig dat ondanks het handhaven van alle regels grote groepen toch besmet worden. M.n. kerken in de VS schijnen daar goed in te zijn.

Duitsland:

https://www.trouw.nl/religie-filosofie/in-duitse-kerk-met-honderd-besmettingen-werd-gezongen~be84bb15/

Hier in Den Haag:

https://www.omroepwest.nl/nieuws/4052615/Uitbraak-coronavirus-in-Haagse-moskee-na-negeren-coronamaatregelen

Link naar bericht
Deel via andere websites
11 uur geleden zei thom:

Een verzoek om uitschrijven is een verzoek om uitschrijven.

Als ik hier niet wil zijn, kom ik hier niet.

Dat heeft niets met elkaar te maken. Ik kwam hier graag, en lees heel veel, maar zoals ik al schreef dat het reageren om samen ergens over begrip te vinden niet veel voorkomt. Ondanks mijn vele pogingen de laatste dagen.

En dat breekt mij op, omdat het mij duidelijk is geworden dat mensen die wél reageren op zaken, maar waar ze eigenlijk niet mee bezig willen zijn, mijn pogingen om tot een discussie over het onderwerp te willen voeren belachelijk maken, zo voelt dat nu. En daarom wil ik mij uitschrijven hier, omdat ik genoeg gepoogd heb.

Uitschrijven om af te sluiten.

Capiche?

 

 Zeker begrepen. Je wilt uitschrijven omgaat je hier niet meer wil zijn. Het heeft dus alles met elkaar te maken. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
13 uur geleden zei Bastiaan73:

Ik bedenk me ineens dat deze websites waarschijnlijk onder MSM vallen. Zal wel onzin zijn dan.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 30-5-2020 om 08:34 zei Willempie:

Klik ik, site begint met "Een crises".

Einde. Een amateur die niet eens weet hoe je crisis schrijft maar toch serieus wil worden genomen. Had ie nou maar eerst zijn lagere school afgemaakt, zodat hij Nederlands kon schrijven.
Tsja, wat wil je van mensen die graancirkels benaderen alsof ze gemaakt zijn door aliens. Daar kan niet veel zinnigs uit komen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 30-5-2020 om 19:58 zei thom:

Een verzoek om uitschrijven is een verzoek om uitschrijven.

Als ik hier niet wil zijn, kom ik hier niet.

Dat heeft niets met elkaar te maken. Ik kwam hier graag, en lees heel veel, maar zoals ik al schreef dat het reageren om samen ergens over begrip te vinden niet veel voorkomt. Ondanks mijn vele pogingen de laatste dagen.

En dat breekt mij op, omdat het mij duidelijk is geworden dat mensen die wél reageren op zaken, maar waar ze eigenlijk niet mee bezig willen zijn, mijn pogingen om tot een discussie over het onderwerp te willen voeren belachelijk maken, zo voelt dat nu. En daarom wil ik mij uitschrijven hier, omdat ik genoeg gepoogd heb.

Uitschrijven om af te sluiten.

Capiche?

 

Gewoon blijven. De hongersnood moet nog komen. De voedselindustrie wereldwijd stort in, zoek het er maar op na. Als er dan tijden zijn, zou ik je puzzelstukjes in dat proces wel missen. ;)

 

Dus blijf gewoon.

bewerkt door Fundamenteel
Link naar bericht
Deel via andere websites

Dank je Fundamenteel, een fijne steunbetuiging.

Het onbewust moedwillige reageren op zaken die dus in wezen niet besproken willen worden, alleen dan óm het reageren brak mij op, en zag opeens het doelloze om hier te blijven.

Ik kan mijn tijd beter gebruiken.

Maar wie weet.

 

 

 

 

 

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 30-5-2020 om 19:57 zei Dat beloof ik:

Uit de site:

Er is geen enkel grondrecht afgenomen. Ivm de gezondheid zijn de mogelijkheden om bij elkaar te komen beperkt, maar niets is onmogelijk gemaakt. Godsdienst kreeg een voorkeurspositie, want men mocht wel met een groep van max 30 bij elkaar komen.

Dit is een onjuiste weergave van de situatie. Geen enkele agent mag zomaar je huis binnen, juist vanwege die persoonlijke levenssfeer. De Algemene Wet op Binnentreden is gewoon van toepassing.

De dagvaaarding is niet geldig, want bevat geen dagtekening.   

common sense!

Link naar bericht
Deel via andere websites
2 minuten geleden zei thom:

Dank je Fundamenteel, een fijne steunbetuiging.

Het onbewust moedwillige reageren op zaken die dus in wezen niet besproken willen worden, alleen dan óm het reageren brak mij op, en zag opeens het doelloze om hier te blijven.

Ik kan mijn tijd beter gebruiken.

Maar wie weet

Romans 12:2 (KJV) And be not conformed to this world: but be ye transformed by the renewing of your mind, that ye may prove what is that good, and acceptable, and perfect, will of God.

Dat is net wat de bovenste rij wilt, dat we verdeeld tegenover elkaar komen te staan. Er komt wat op ons af. De insanity die ik zag vanuit Amerika op live feeds. Niet te doen!!!! Eigenaars van winkels werden ter plaatse doodgeklopt. Mensen die looters poogden tegen te houden waren er aan voor de moeite.

Daar bepaalt corona de toon niet meer... :|

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 30-5-2020 om 19:58 zei thom:

Een verzoek om uitschrijven is een verzoek om uitschrijven.

Als ik hier niet wil zijn, kom ik hier niet.

Dat heeft niets met elkaar te maken. Ik kwam hier graag, en lees heel veel, maar zoals ik al schreef dat het reageren om samen ergens over begrip te vinden niet veel voorkomt. Ondanks mijn vele pogingen de laatste dagen.

En dat breekt mij op, omdat het mij duidelijk is geworden dat mensen die wél reageren op zaken, maar waar ze eigenlijk niet mee bezig willen zijn, mijn pogingen om tot een discussie over het onderwerp te willen voeren belachelijk maken, zo voelt dat nu. En daarom wil ik mij uitschrijven hier, omdat ik genoeg gepoogd heb.

Uitschrijven om af te sluiten.

Capiche?

 

Sorry, maar alles wat ik van jou lees in dit topic is op een dusdanige manier geschreven dat je alleen jouw vermoedelijke gelijk de waarheid wil laten zijn en je niet open staat voor andere, lees nuchterder denkende mensen, jammer.

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Fundamenteel:
1 uur geleden zei thom:

Dank je Fundamenteel, een fijne steunbetuiging.

Het onbewust moedwillige reageren op zaken die dus in wezen niet besproken willen worden, alleen dan óm het reageren brak mij op, en zag opeens het doelloze om hier te blijven.

Ik kan mijn tijd beter gebruiken.

Maar wie weet

Romans 12:2 (KJV) And be not conformed to this world: but be ye transformed by the renewing of your mind, that ye may prove what is that good, and acceptable, and perfect, will of God.

Dat is net wat de bovenste rij wilt, dat we verdeeld tegenover elkaar komen te staan. Er komt wat op ons af. De insanity die ik zag vanuit Amerika op live feeds. Niet te doen!!!! Eigenaars van winkels werden ter plaatse doodgeklopt. Mensen die looters poogden tegen te houden waren er aan voor de moeite.

Daar bepaalt corona de toon niet meer... :|

Chaos creëren is begonnen. En de AD kopte gisteren dat het in Europa ook grond krijgt. Maar in het artikel niets daarover dus; massamanipulatie om het hier ook te laten escaleren; iedereen de straat op om te gaan rellen.

En het leger met hun 5G wapens voor 'crowd control' kan ingezet worden, je ziet het op de video's en foto's. Het net sluit zich ''mooi'' zo, want de mensen die geraakt worden door die straling vertonen corona/griep verschijnselen juist dóór die straling. En dat is weer de reden de mensen op te sluiten in hun huizen want.. corona uitraak slaat weer toe.

 

1 uur geleden zei red:

Sorry, maar alles wat ik van jou lees in dit topic is op een dusdanige manier geschreven dat je alleen jouw vermoedelijke gelijk de waarheid wil laten zijn en je niet open staat voor andere, lees nuchterder denkende mensen, jammer.

Red, als er een opstapje wordt gegeven om door een venster te kunnen kijken, en er wordt alleen over dat opstapje gemijmerd zónder te willen zien wat ik zie, en wat ik steeds poog uit te leggen, dan is dat interview het venster met wat ik zie, en het reageren daarop als geleuter over het opstapje.

Mijn waarheid is wat ik zie door het venstertje, nuchter denkende mens die dan het gelijk willen hebben, praten over het opstapje.

Begrijp je mijn positie?

 

bewerkt door thom
Link naar bericht
Deel via andere websites
27 minuten geleden zei thom:

Chaos creëren is begonnen. En de AD kopte gisteren dat het in Europa ook grond krijgt. Maar in het artikel niets daarover dus; massamanipulatie om het hier ook te laten escaleren; iedereen de straat op om te gaan rellen.

En het leger met hun 5G wapens voor 'crowd control' kan ingezet worden, je ziet het op de video's en foto's. Het net sluit zich ''mooi'' zo, want de mensen die geraakt worden door die straling vertonen corona/griep verschijnselen juist dóór die straling. En dat is weer de reden de mensen op te sluiten in hun huizen want.. corona uitraak slaat weer toe.

 

Red, als er een opstapje wordt gegeven om door een venster te kunnen kijken, en er wordt alleen over dat opstapje gemijmerd zónder te willen zien wat ik zie, en wat ik steeds poog uit te leggen, dan is dat interview het venster met wat ik zie, en het reageren daarop als geleuter over het opstapje.

Mijn waarheid is wat ik zie door het venstertje, nuchter denkende mens die dan het gelijk willen hebben, praten over het opstapje.

Begrijp je mijn positie?

 

Ik snap je positie, maar je opstapje is er een van de Ikea...: krakkemikkig en dat venstertje is een zelf voorgehouden waas...

bewerkt door red
Link naar bericht
Deel via andere websites
3 minuten geleden zei red:

Ik snap je positie, maar je opstapje is er een van de Ikea...: krakkemikkig.

Ja, die opmerking had ik al verwacht, dat zinloze gekwaak, dat onnozele gehamer op iets wat er totaal niet toe doet.

En dat soort opmerkingen maakt dat ik het onnozele van 'de nuchter denkende mens' zo zat ben.

bewerkt door thom
Link naar bericht
Deel via andere websites
5 minuten geleden zei thom:

Ja, die opmerking had ik al verwacht.

En dat soort opmerkingen maakt dat ik het onnozele van 'de nuchter denkende mens' zo zat ben.

Onnozel als ik ben vind ik het toch verdrietig dat jij (en zij) niet doorhebben op welk dwaalspoor jullie beland zijn.

bewerkt door red
Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei red:

common sense!

Het leek me wel duidelijk te zijn dit het het concept is. Het laatste nieuws, van de website:

De minister van volksgezondheid, welzijn en sport geeft geen gevolg aan onze sommatie om de voorzitters van de Veiligheidsregio’s binnen twee dagen alle noodverordeningen te laten intrekken. De genomen maatregelen zijn volgens de minister “noodzakelijk om de uitbraak van het coronavirus onder controle te krijgen en de negatieve gevolgen voor de volksgezondheid zoveel mogelijk te beperken”. De minister geeft in zijn brief geen nadere onderbouwing waaruit deze gestelde noodzakelijkheid bestaat. De landsadvocaat is inmiddels gevraagd om zijn verhinderdata op te geven zodat bij de Rechtbank Den Haag een datum voor een kort geding aangevraagd kan worden.

bewerkt door Willempie
Link naar bericht
Deel via andere websites
15 minuten geleden zei red:
21 minuten geleden zei thom:

Ja, die opmerking had ik al verwacht.

En dat soort opmerkingen maakt dat ik het onnozele van 'de nuchter denkende mens' zo zat ben.

Onnozel als ik ben vind ik het toch verdrietig dat jij (en zij) niet doorhebben op welk dwaalspoor jullie beland zijn

Welk dwaalspoor Red?

Want wil je het nu hebben over het interview begrijp ik? 

Of blijf je kwaken om het kwaken.

Bij deze nog eens het interview. 

Op 25-5-2020 om 08:22 zei thom:

DP: We ontdekten dat er een misvatting bestaat over dit hele concept van een immuunsysteem, nogmaals, hier is vaccinatie op gebouwd, dat het het immuunsysteem een opkikker geeft, dat hebben we vast vaak gehoord, zo werkt het. Dit zal u verrassen, maar het lichaam heeft eigenlijk geen immuunsysteem, niet op de manier zoals ons is geleerd. Wat het heeft is een gezondheidssysteem. Het lichaam beschikt over mechanismen om het schoon te houden, maar er is geen systeem dat je "voor kunt behandelen," om het zo maar te zeggen, om het te stimuleren.

https://niburu.co/lezersbrieven/15161-alles-dat-u-dacht-te-weten-over-ziekte-is-onjuist 

MD: Om nog even terug te komen op vaccins, als virussen niet zijn wat we denken dan kunnen vaccins dus nooit effectief zijn. Dan bestaat er dus geen vaccin dat enig goed doet. Wil jij deze beantwoorden, Dawn?

DL: Het simpele antwoord is zeker, absoluut. Het hele idee achter vaccinatie is het opkrikken van het immuunsysteem zodat het lichaam deze zogenaamde ziektekiemen kan bestrijden. Maar omdat er geen enkel bewijs is dat ziektekiemen het lichaam binnendringen, dan is er ook geen behoefte aan de activiteiten van het immuunsysteem. Wat eraan toe wordt geschreven, dat bestaat gewoon niet. Het lichaam is geen slagveld waar het immuunsysteem de binnendringers moet bestrijden.

MD: Een deel van de rotzooi die in vaccins wordt gestopt... onder normale omstandigheden zal je lichaam nooit worden blootgesteld aan dat soort rommel. Al dat spul wordt in je gespoten, het is schadelijk, het is giftig, je zou er normaal nooit mee in contact komen, dan moeten ze toch meer kwaad dan goed doen?

DL: Inderdaad. Het doel van de giftige ingrediënten, met name de hulpstoffen, is om het immuunsysteem harder te laten werken. Ik denk dat de gedachte is, "het is giftig, dus zal het het immuunsysteem aanjagen om harder te werken." Maar dat is gebaseerd op het volledig onjuiste idee dat de ziektekiemen indringers zijn. Om dat uit te leggen, virussen leven niet eens. Maar bacteriën dan? Die zitten overal en die veroorzaken toch ziekte? Het antwoord is nee, ook niet. Veel mensen zullen dit verschrikkelijk vinden om te horen, maar het lichaam bevat biljoenen (!) bacteriën, ongeveer net zo veel als we cellen hebben. Het is de normale leefomgeving van bacteriën. Wanneer in een laboratorium onder een microscoop wordt gekeken naar ziek weefsel en men vindt bacteriën dan is dat niet verrassend. Zoals ik al zei, één van de doelen van bacteriën is opruimen, het afbreken van giftige stoffen en het lichaam te helpen er vanaf te komen. Het is onderdeel van het onderhoudssysteem, ze zijn niet de vijand.

 

bewerkt door thom
Link naar bericht
Deel via andere websites
16 minuten geleden zei thom:

Welk dwaalspoor Red?

Want wil je het nu hebben over het interview begrijp ik? 

Of blijf je kwaken om het kwaken.

Bij deze nog eens het interview. 

 

Je kwaakt alles dood, jammer hoor... "Not only do we tend to see what we expect to see, we also tend to experience what we expect to experience."

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
Zojuist zei red:
20 minuten geleden zei thom:

Welk dwaalspoor Red?

Want wil je het nu hebben over het interview begrijp ik? 

Of blijf je kwaken om het kwaken.

Bij deze nog eens het interview. 

 

Je kwaakt alles dood, jammer hoor... "Not only do we tend to see what we expect to see, we also tend to experience what we expect to experience."

Nuchter denkende mensen.. ?

Link naar bericht
Deel via andere websites
4 uur geleden zei Fundamenteel:

De hongersnood moet nog komen. De voedselindustrie wereldwijd stort in, zoek het er maar op na.

Op de site van Niburu nog een interessant stukje over de hongersnood die nog moet/kan komen, en zou dit bespoedigd kunnen worden door de minimale zonne-activiteit wat al jaren duurt, en waardoor er juist koude en droogte ontstaat, met teruglopende oogsten. In plaats van de religie van opwarming, ontvouwt zich de werkelijkheid van afkoeling.

https://niburu.co/binnenland/14489-in-1540-vielen-de-mussen-dood-van-het-dak-door-de-hitte 

Off topic. Ik zal het meteen maar even melden.

Een interessante site over klimaatonderzoek, en zeer leesbaar is deze; https://klimaatgek.nl/wordpress/  

Er is gewoon veel aan de hand in de wereld, en de leugen regeert. 

bewerkt door thom
Link naar bericht
Deel via andere websites
3 uur geleden zei thom:

En het leger met hun 5G wapens voor 'crowd control' kan ingezet worden, je ziet het op de video's en foto's

Nou ben ik toch benieuwd. Foto's en video's van 5G wapens voor crowd control.

Wat moet ik me daar bij voorstellen @Fundamenteel. Oeps ik bedoel natuurlijk @thom, ik haal jullie steeds door elkaar. Hoe zou dat nou komen?

2 uur geleden zei Willempie:

Het leek me wel duidelijk te zijn dit het het concept is. Het laatste nieuws, van de website:

De minister van volksgezondheid, welzijn en sport geeft geen gevolg aan onze sommatie om de voorzitters van de Veiligheidsregio’s binnen twee dagen alle noodverordeningen te laten intrekken. De genomen maatregelen zijn volgens de minister “noodzakelijk om de uitbraak van het coronavirus onder controle te krijgen en de negatieve gevolgen voor de volksgezondheid zoveel mogelijk te beperken”. De minister geeft in zijn brief geen nadere onderbouwing waaruit deze gestelde noodzakelijkheid bestaat. De landsadvocaat is inmiddels gevraagd om zijn verhinderdata op te geven zodat bij de Rechtbank Den Haag een datum voor een kort geding aangevraagd kan worden.

Voor iemand die ook maar een klein beetje verstand heeft van rechtspraak blijkt uit deze zinnen dat er helemaal geen kort geding gaat komen.
Er wordt hoog van de toren geblazen en dat maakt ongetwijfeld op een aantal mensen die niet zo goed weten hoe dit werkt, veel indruk.

 

bewerkt door Dat beloof ik
Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid