Spring naar bijdragen

Over de vijgenboom en andere contradicties


Aanbevolen berichten

Het WTG zal ook wel eens kijken in de bibliotheek van het Vaticaan. Maar daar verbind ik geen enkele negatief gevolg aan. Om de vinger aan de pols te houden zal dat noodzakelijk zijn geweest. Het is geen lidmaatschap zoals een land lid is. Ze hebben geen enkele politieke actie ondernomen. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 110
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jij hebt het over een olijfboom, in het topic en hierboven gaat het over de verdorde vijgeboom. Een olijf is geen vijg en een vijg geen olijf. Vijgen: Olijven: De Heer zegt vo

O J'tje. Vinden yullie dit echt belangrijk?

Dit zijn inderdaad geen echte contradicties. Deze zijn dat bv wel:   Rechtvaardigen. (Romeinen 3:10) Gelijk geschreven is: Er is niemand rechtvaardig, ook niet een; vs: (Genesis 7:1) D

1 minuut geleden zei Dat beloof ik:

Het is niet zomaar een bibliotheek abonnement. Het gaat om een overeenkomst bij de Verenigde Naties als NGO en dat is opmerkelijk omdat je dat alleen kunt zijn als je de doelen en het handvest van de VN ondersteunt. De WTG heeft bij die aanvraag dus bevestigt dat het de de doelen en het handvest van de VN ondersteunt.
En dat moet elke jaar opnieuw worden bevestigd en is dus 10 keer gebeurd.

De WTG caimt dat ze dit niet wisten en dat de voorwaarde voor het onderschrijven van de doelt en het handvest pas later is ingevoerd door de VN. Dat klopt echter niet. Die voorwaarden bestonden al sinds 1968.

In de denktrant van het Wachttorengenootschap geredeneerd: Het WTG heeft willens en wetens volgens haar eigen definitie geestelijke hoererij met het beest bedreven. Het heeft haar steun gegeven aan het beest en heeft het gepromoot. Met dit lidmaatschap ontvangt het Wachttoren genootschap, volgens eigen zeggen, het merkteken van het wilde beest.

Ja. En het bleek ook nog eens niet waar te zijn dat een NGO nodig was voor een lidmaatschap van die bieb. Dan is er dus een andere agenda. En die agenda kwam tegelijkertijd met de NGO aan het licht in het studiemateriaal van het wtg, namelijk dat de VN alle “valse religie” zou uitroeien.

Link naar bericht
Deel via andere websites
16 minuten geleden zei Bastiaan73:

Maarre... Die vijgenboom dus. Wat was daar ook al weer mee?

Verdord. Tot en met.

4 minuten geleden zei sjako:

Het WTG zal ook wel eens kijken in de bibliotheek van het Vaticaan. Maar daar verbind ik geen enkele negatief gevolg aan. Om de vinger aan de pols te houden zal dat noodzakelijk zijn geweest. Het is geen lidmaatschap zoals een land lid is. Ze hebben geen enkele politieke actie ondernomen

De doelstellingen van de VN zijn onderschreven.

Link naar bericht
Deel via andere websites
14 minuten geleden zei sjako:

Het WTG zal ook wel eens kijken in de bibliotheek van het Vaticaan. 

We zullen het studiemateriaal van het wtg in de gaten houden om te zien wanneer het wtg dan de geesten van haar leden rijp gaat maken om het Vaticaan te omarmen net als met de VN.
Wel frappant dat je dit noemt; ik ken gelovigen die een woord van kennis zeggen te hebben gekregen dat het Wachttorengenootschap samen met het Vaticaan een kwalijke rol zal gaan spelen in het einddebacle.  Dat zou me nu niet meer verbazen.

bewerkt door Plume
Link naar bericht
Deel via andere websites
23 minuten geleden zei sjako:

Het is geen lidmaatschap zoals een land lid is. Ze hebben geen enkele politieke actie ondernomen. 

Het is een lidmaatschap waarbij door elk lid uitdrukkelijke instemming wordt gegeven voor binding aan het verdrag. Sowieso is dit een politieke daad. Verder onthouden van politiek gaat niet want in een dergelijke intergouvernementele organisatie worden unaniem beslissingen genomen en dat gaat dus niet als je je onttrekt aan het geven van je mening.

bewerkt door Kaasjeskruid
Link naar bericht
Deel via andere websites
12 minuten geleden zei Willempie:

Uiteindelijk is het doel van het WTG gewoon wereldheerschappij, hetgeen ze, met weliswaar bedekte termen, zelf ook aangeeft.

Ze werven inderdaad wel voor een wereldregering.   Niet: U heeft Christus nodig, nee, u heeft een wereldregering nodig. Op het pamflet. 

https://youtu.be/nMxtg2s0cEs

bewerkt door Plume
Link naar bericht
Deel via andere websites
  • sjako pinned this discussie
2 minuten geleden zei Kaasjeskruid:

Zou maar zo kunnen dat het WTG een verdorde vijgenboom is.

Ja.  Het is natuurlijk een ideale voedingsbodem als je mensen eerst tientallen jaren onderdrukt, en ze niet mogen stemmen, alles moeten slikken, en ze een worst voor houdt dat ze zullen mogen gaan “regeren” op aarde.   Ik kan me zo voorstellen dat een aantal dan denkt “eindelijk zullen wij het voor het zeggen hebben”.  

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • sjako locked this discussie

Mod sjako Tot nader order is dit topic gesloten omdat het allang niet meer gaat over contradicties in de Bijbel. Weer wordt dit forum misbruikt om het WTG zwart te maken. Ik zal met Trajecto overleggen wat voor gevolgen dit gaat hebben.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid