Spring naar bijdragen

[Algemeen] Christelijke variant op...


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 216
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Volgens mij is er niet echt een christelijke sytem of a down, daar is die band denk ik wat te uniek voor. Maar binnen eigenlijk elk genre zijn wel christelijke artiesten te vinden, soms goed, soms minder, soms zeer goed en enkelen uniek.

Alice Cooper schijnt trouwens ook christen te zijn. Hij wil met zijn shows mensen bang maken voor de hel... Erg aparte evangelisatiemethode als je het mij vraagt...

Link naar bericht
Deel via andere websites

SOAD uniek? puh2.gif er is toch herrie zat? Maar kijk ik zoek een alternatief voor In Flames en Dark Tranquility, in die zelfde style (Death Metal vast met Sympho of wat dan ook er voor of er achter) is Immortal Souls.. Maar In Flames en Dark Tranquility zijn uniek an sich, In Flames is In Flames en geen Immortal Souls, dat zegt niks over Immortal Souls of In Flames, ookal zijn ze dezelfde style, de bands zijn echt heel verschillend..

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ben al een tijdje op zoek op het internet naar country muziek, christelijk. Dus het mondharmonica gebeuren, en van die Van Morrison achtige muziek.

Dus niet van die country muziek waar de mannen en vrouwen vrolijk met zn alle door elkaar zingen, maar echt van die country die je raakt, een gevoelige touch erin.

Is hier iemand christian-country-fan of heeft iemand goede tips? Artiesten? Of nog liever de specifieke songs die jij van zo'n artiest goed vindt?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op dinsdag 28 juni 2005 16:24:34 schreef Thijs het volgende:

ik vraag me af of er christelijke mathcore bestaat.. alw converge en dillinger escape plan niet omdaty ik een chgristelijk alternatief wil maar gewoon nieuwsgierig

volgens mij bestaat dat wel... je hebt toch ZAO???

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op maandag 13 juni 2005 14:50:55 schreef *nath* het volgende:

Ik zoek eigenlijk een soort van Christelijke versie van HIM, maar ik kan er niet echt een vinden.

Ik heb er 1 gevonden, namelijk 'The Awakening', maar ik kan er helemaal nergens iets van vinden.

Weet iemand een andere, of weet iemand hoe ik aan muziek van hun kan komen?

Op ZPOC kan je veel muziek vindenvan ze, zpoc is een christelijke variant op soulseek, downloadprogramma dus....ik heb inmiddels veel nrs van the awakening, zijn idd erg goed

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op zaterdag 02 juli 2005 20:45:33 schreef S. het volgende:

en dan een op rammstein, of metallica, nickelback, megadeth, muse, system of a down, sum 41, the offspring????

Ik kan je alleen even helpen met Rammstein, je zou Coriolis eens kunnen beluisteren, die heeft af en toe wel elementen die aan Rammstein doen denken. Het is echter geen Rammstein kloon.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid