Spring naar bijdragen

Game Consoles & Handhelds


Welke ga je (denk je) kopen?  

  1. 1. Welke ga je (denk je) kopen?

    • Xbox 360
      8
    • Playstation 3
      6
    • Nintendo Revolution
      7
    • Nu de prijzen zullen zakken ga ik een ouder model kopen, nl
      2
    • Ik koop er geen, behalve zoâ??n handheld (PSP, nintendo DS etc.), nl
      3
    • Nee, ik houd het bij een gewone computer
      36
    • Nee, games boeien me niet echtâ?¦
      7


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 466
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:

Hoe gaat dat in de toekomst met die omgebouwde Wii's. Net zoals bij de Xbox360 waar de omgebouwde consoles niet meer gebruik kunnen maken van online spelen?

Sowieso kun je momenteel zelfs met omgebouwde Wiis en gebrande spellen (Mario Strikers) gewoon online spelen. Bij de nieuwste (Amerikaanse) versie van Super Mario Galaxy zat een beveiliging die het kon zien als er een modchip aanwezig was, maar na een paar dagen was die beveiliging omzeild met een update voor verschillende modchips (momenteel Wiinja Deluxe, D2Ckey, CycloWiz en WiiKey).

Als er op een gegeven moment een update van Nintendo uitkomt die ervoor zorgt dat modchips niet werken, kun je ervoor kiezen die niet te installeren. Als er vervolgens een Nintendo spel komt dat standaard de Wii update (het wordt eerste gevraagd), kun je met een programma genaamd WiiBlocker ervoor zorgen dat (in sommige gevallen) dit omzeild wordt.

Sowieso is het van groot belang dat je als Europese (PAL) gebruiker goed oplet als je een Amerikaanse (NTSC-U) of Japanse (NTSC-J) update installeert. Stel je hebt versie E3.0 (Europa 3.0) en het spel wil updaten naar U3.1 (Amerika 3.1), en je staat dit toe, dan kun je je Wii weggooien. Als het spel wil updaten naar U3.1 en je hebt E3.1, is het geen probleem, je krijgt hoogstens het weer- en nieuwskanaal dubbel. Dat heb ik ook moeten doen om de Amerikaanse Super Mario Galaxy te kunnen spelen. Zolang je je Wii up-to-date houdt en gewoon even wat fora checkt of de update veilig is (ik kan geen link geven, omdat daar ook spellen te downloaden zijn), is het geen probleem. En in hoeverre je imports kan spelen, verwijs ik je door naar GBATemp.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Ach, koop een DS Lite met een
en je hoeft meteen geen spel meer erbij te kopen
knipoog_dicht.gif

Done widegrin.gif

Gisteren een DS Lite gehaald (15% korting bij de jarige heer Smit) en net een R4DS adapter van 2 gig besteld.

... en om de tijd te overbruggen gisteren ook 2 Castlevania's voor Advance (HOD en AOS) erbij gekocht voor 2 euro (jaja, ook de cassiere bij de Mediamarkt was verbaasd over die prijs).

Link naar bericht
Deel via andere websites

Denk er ook over om xbox360 te kopen... puur omdat de nieuwe fifaspellen niet meer voor de oudere xbox gemaakt worden

Heb nu zo'n 'oudje' met een harde schijf van 160gig... staan nu zo'n 55 spellen op de harde shijf. Ideaal! Geen rondslingerende hoesjes en cdtjes meer

Link naar bericht
Deel via andere websites

Het enigste leuke aan Xbox vind ik de multiplayer.

controls zijn bij de Xbox gewoon minder dan bij de PC (niet altijd, b.v. bij prince of persia is controler wel fijn). Maar Halo 3 op de Xbox is zo vet omdat je de hele campaign met z'n 2e kan spelen! dit geld voor nog wel wat spellen, maar de echt alleen single player, geen split screen spellen vind ik vaak niks aan.

Voor de rest ben ik een erg trouwe PC gamer smile.gifpuh2.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

Met Galaxy (wat overigens een erg goed spel is, qua enthousiasme van mijzelf erover komt het in de buurt van Super Mario World) ben ik nu bij die grote vleesetende plant die uit dat ei komt waar je op geland bent. Nu rent dat beest de hele tijd achter mij aan en kan ik een keer of twee tegen zijn staart stoten, maar dan wordt hij te snel voor mij en haalt hij me in wat mijn dood betekend. Iemand hier een handige tip voor?


Samengevoegd:

Ik heb enkele weken geleden overigens bescherm hoesjes bij Nintendo besteld. Die waren via de website van Nintendo gratis te bestellen om zo schade aan je Wii-mote te voorkomen. Deze heb ik vandaag netjes binnengekregen. Het voelt best wel fijn aan, het brengt iets meer grip voor de heftige avonturen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 months later...

Ja die ken ik ook nog. smile.gif En wat was dat ding groot. Ik had die tijd een Gameboy maar vond een kleurenscherm veeel mooier. Achteraf maar goed dat ik een Gameboy had anders was het plezier al over na een paar jaartjes. De Gamegear vond ik overigens ook geweldig een vriend van mij had die.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb mijn Dreamcast party.gifparty.gif

Jammer dat er geen een origineel spel bij zit, maar dat komt wel. Morgen even naar de gameshop om er een originele controller bij te kopen want het imitatie ding wat er nu bij zit werkt niet zo fijn (originele controllers vind ik altijd het fijnst werken.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 4 weeks later...

Ik heb sinds vanavond Maria Kart voor de Wii (komt morgen uit). En ik heb er slechts een paar woorden voor: plezier & geniaal.

(via internet werkt ook weer prima, en met zijn tweeën op 1 Wii (splitscreen) tegen 10 anderen via internet is ook erg leuk)

EditL Volgens mij is dit gewoon 'Thorgrem's monoloog over zijn hobby' topic geworden...

Link naar bericht
Deel via andere websites

Het is dat mijn Wii geen gebrande DVDs wil lezen, anders had ik er ook nog wel even naar gekeken. Ik denk alleen dat na Super Smash Brothers Brawl hier uiteindelijk uitkomt, de Wii een beetje gaat doodbloeden. Het is nu allemaal wel gedaan met het gezwiep en gezwaai, en alle franchises van Nintendo zijn tot nu toe gebruikt op de Wii (Mario, Big Brain Academy, Pokémon, Zelda (2x al), Mario Kart)... misschien nog een Mario Party?

Link naar bericht
Deel via andere websites

F-Zero staat ook nog te wachten, en er zijn geruchten over een nieuwe Kid Icarus. Nintendo blijft heus wel bezig, anders zouden ze studio's moeten sluiten, en dat hebben ze niet gedaan. Ook heeft Nintendo een jaartje geleden aangegeven dat het hun bedoeling is om de A titels te spreiden.

We zien ook dat derden steeds betere spellen beginnen af te leveren.


Samengevoegd:

Zijn er meer mensen met Mario Kart? Dan kunnen we misschien vriendjes codes uitwisselen en elkaar het leven zuur maken op de race baan.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid