Spring naar bijdragen

Bandshirts


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 147
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Mijn band heeft sinds een tijdje ook shirts:

ad-t-shirt-front-300px.jpg

Zie verder: link

Zelf draag ik deze ook wel vaak. Verder heb ik shirts van Dream Theater, Immortal Souls, Porcupine Tree, Pain of Salvation, Neal Morse, Transatlantic, Queensryche, Ayreon en Star One.

In het kader van: als je weer eens op een concert bent en toch weer wat nieuwe kledij nodig hebt...

Link naar bericht
Deel via andere websites

THWTDretro.jpgTHWTDretroback.jpg

Ik herinner me nog dat ik ooit het bovenstaande Strypershirt heb gehad. Toen ik een keer op het Beursplein in Rotterdam liep (in de goeie ouwe tijd toen er nog geen koopgoot was en de beurstrappen bevolkt werden door punkers en hardrockers), kwam er een hardrocker op mij af die mij duidelijk maakte dat ik het shirt uit moest trekken.

Hij vertelde mij dat hij gek werd van het "777" op de achterzijde. Dat kon hij werkelijk niet aanzien en werd er behoorlijk agressief van . . . gevalletje bezetenheid wellicht.

Hij was mij een beetje te groot en te agressief om er eens een goed gesprek over te beginnen. Ik ben dus maar rustig doorgelopen tot hij het opgaf.

Link naar bericht
Deel via andere websites

antestor - the forsaken

demoniciduth - enemy of satan

drottnar - triompf

eluveitie - vén

eluveitie - spirit

exhale - grindcore

korpiklaani - logo

natan

parakletos - logo (limited 25x)

schaliach

shadows of paragon - logo

slechtvalk - the war that plagues the lands

slechtvalk - upon the fields of battle

slechtvalk - at the dawn of war

slechtvalk - warrior

sympathy - arcane path

vaakevandring

dat was het volgens mij...

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 weeks later...

Ik heb drie bandshirts, 1 van nailpin, een roze! Serieus het enige roze getailleerde meidenbandshirt van rockmuziekanten wat ik ooit ben tegengekomen!

En ik heb twee shirts van My Chemical Romance, 1 is een zgn meidenshirt, maar hij is nog steeds te groot en niet getailleerd en hij is wit met een treurige bloem. Die ander is maat xl ofzo, zwart met een geweer op de voorkant en op de achterkant in het wit: fire at will. Dat is m'n slaapshirt. (omdat ie zo groot is puh2.gif)

Ik vind het echt een slechte zaak dat er maar zo weinig meiden shirts zijn, helemaal van bands als My Chemical Romance en Tokio Hotel, die het qua fans toch vooral van vrouwen moeten hebben! Ik was laatst bij zo'n winkeltje waar ze van dat soort dingen verkopen, en er was gewoon níks in een s-je van tokio hotel (kleinste maat was een mannen L :S) en van my chemical romance is het ook allemaal voor mannen :S Dat ze van mcr niks in het roze hebben snap ik opzich wel, de band profileerd zich nogal zwart. Maar bv tokio hotel :S nou. Ik wil daar graag een roze shirt van!

Op die manier dwingen ze mij dus eigenlijk om illegaal te werk te gaan door zelf roze shirts te kopen en die bij de hema te laten bedrukken met de naam van de band :o (heb ik niet gedaan hoor puh2.gif)

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 year later...

smile.gif Vermakelijk ja. Ik heb wel wat bandshirts, maar draag eigenlijk alleen nog maar mijn Silence The Foe-shirt omdat het echt vet is. Verder heeft Nath een bandshirt van Sometree van mij gekregen om in te slapen. En ik heb nog een shirt van Fort Knox Amsterdam omdat mijn oud-huisgenoot daarin baste. O ja, ik heb ook nog een trui van Puddle Of Mudd, maar die band vind ik ruk. Ik vond alleen de trui toentertijd cool, met een pissend mannetje op de voorkant. Nu draag ik 'm alleen binnen als ik het koud heb (hij is ook behoorlijk kapot).

Ik heb niet veel met bandshirts en vind ze meestal erg lelijk. Er zijn uitzonderingen en ik zou ook best een bandshirt kopen als ik 't echt te gek vind en de band ook zeer waardeer.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik draag veel minder bandshirts dan ik vroeger deed. Dat komt omdat ik op het gebied van kleding wat kieskeuriger geworden ben. Vroeger vond ik een shirt vet omdat ik de band vet vond. Tegenwoordig heb ik dat niet zo meer. Een hoop bandshirts vind ik gewoon lelijk. Zeker die shirts waar de band hun cd hoesje er maar op geplakt hebben enzo. Veel shirts zijn of lelijk vorm gegeven, of de opdruk is wel mooi, maar dan als poster of als voorkant van je cd maar niet als kledingstuk. Dan is het opeens begrijpelijk waarom zoveel bands die wel een hoop shirts als merch hebben, zelf nooit te zien zijn met bandshirts.

Verder zijn er ook een hoop bands die me niet genoeg boeien. Er zijn maar weinig bands die het voor elkaar krijgen me na jaren toch nog te boeien.

Kortom, als de weinige bands die mij echt boeien enorme mooie shirts op de markt brengen, dan ben ik best bereid die aan te schaffen. Maar dat zijn er helaas maar een paar. Waardoor ik maar amper van die shirts aanschaf en de shirts die ik heb ik er maar een paar draag. De rest ligt of onderop een stapel, of draag ik als ik toch niet van huis ga of laatst nog toen ik iets moest schilderen ofzo.

Ik draag nooit polo's trouwens, die vind ik lelijk. Ik draag wel bepaalde overhemden, als die mooi zijn. Een hoop kleding is nu eenmaal ongelooflijk lelijk.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Op de tweede pagina staat zelfs nog een post met wat shirts van mij. Dat lijstje is ondertussen aangevuld met een shirt van TSTGU en Underoath en vast nog wel iets. En zoals Kurt zei, heb ik een shirt van Sometree van hem. smile.gif

Ik draag al die shirts nooit meer, alleen die van Kurt om in te slapen. Oh ja. En mijn Good Charlotte vest draag ik nog wel regelmatig omdat 'ie retewarm is!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb nog nooit van me leven een band shirt aangetrokken, toen ik wat jonger was had ik nog wel eens een shirt met opdruk van een of ander iets wat met een hobby ofzo te maken had, maar wat Olorin al zegt, ze zijn vaak slecht van kwaliteit. en ik ben geen 17 meer. Ik hou van wit en zwart. In de zomer draag ik graag witte of andere lichte broeken, met een polo, in de winter zwarte broeken. Als ik het kon betalen zou ik veel italiaanse kleding kopen, het is wel duur, maar bij mij gaat het echt 3 keer zo lang mee, dus uiteindelijk niet duur, ik vind het geen probleem om een kledingstuk vele jaren te dragen en doe niet mee aan de laatste mode omdat ik niet weet wat dat is.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 month later...

ik heb er een paar van as i lay dying. Heb het forsaken shirt van Antestor. Heb een shirt van Inevitable End, een shirt van Blind Guardian en een paar van Iced Earth. De laatste band heb ik weinig meer mee, ik vind de teksten wat creapy na het onderzocht te hebben.

Toch loop ik niet vaak in bandshirts rond, soms met uitgaan en dan bij het bezoeken van concerten

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid